Nagii_2509 minikumutlar benim bugjn 16 gunum regl olcak gibi sabahtan beri agrim vardi ama cok az leke seklimde pembe geldi sabaha kadar beklicem bakalim nolcak eger regl olursam artik baska bahara kaldi oazsam kan vercem
minikumutlar Nagii_2509 çatlarken ben çok şiddetli ağrı çektim sende çektinmi kasıkta özellikle yürüyemiyordum
Semadml Nagii_2509 26 haziranda bende yaptım 12. Gün negatif çıktı benim bugün regl olmam gerekiyordu yani iğnenin 14. Günü ama henüz olmadım 🤷🏻♀️ Sizde belirti var mı
pkos_dunyam Gün negatif bende bu ay göremedim insallah bekleyen arkadaşların güzel haberlerini alırız🌸
menesse Ben erken gebelik testi yaptım negatif ti yarın kan vermem gerekir ama gitmek istemiyorum modum düştü
menesse minikumutlar ah keşke potitif olsa silik bile bişi yoktu testte. Kan testine haftaya kadar adet olmazsam giderim
minikumutlar menesse sen bilirsin canım nasıl istersen bugün iğnenin 10.günü deli gibi belim ağrıyo kasığım ağrıyo sol ağrıyo bu sefer önceden sağ ağrıyodu şaştım
minikumutlar Nagii_2509 inşallah olmazsın canım sen bilirsin canım nasıl istersen bugün iğnenin 10.günü deli gibi belim ağrıyo kasığım ağrıyo sol ağrıyo bu sefer önceden sağ ağrıyodu şaştım
Semadml Nagii_2509 kasık ağrısı göğüste acıma falan benim 17. Gün bugün reglimin 3. Günü olması gerekiyordu haşa gelen giden yok testler negatif
Halisenur minikumutlar benimde bugün iğnenin 10. Günü göğüslerimde dolgunluk var sabah uyanınca sızlıyor hafif hafif kasıklarıma ağrı giriyor iki gündür bazen de belime başka da bi belirtim yok
minikumutlar Halisenur yaa böyle adet olucakmış gibi ağrı var kasığımda belim kopuyo inşallah bebiştir
Halisenur minikumutlar canım bide sen ayın 4. Vuruldum demiştin iğneyi 8. Gün olması gerekmiyor mu senin