pkos_dunyam Semadml yaptım 12. Gün nagatif hiç bi türlü silik falan da görülmüyor üzülmeye başlıyorum sanki 🫣
Btl_0909 Bende dün adet oldum ama inşallah siz olmazsınız pozitifleri en yakın zamanda görmeyi nasip etsin Allahım amin amin
Aysemnur Bende bu ay 5 gün klomen sonrası 2 yumurtam gelişmiş pazartesi günü çatlatma iğnesi (ovitrelle) vuruldum umarım hepimiz hayırlı haberleri alırız rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun 🌸🌸🌸
Halisenur İğneyi yapalı bir hafta oldu yani ayın ikisinde yaptım öyle bi yan etki göstermedi bana hiç sadece göğüslerde hafif dolgunluk iki gündür arada bele ağrı girme bide bu iki gündür kasıklarımda sanki şişlik var gibi hissediyorum sizce neden olur
Nagii_2509 minikumutlar kizlar bende catlatma oldum 27 hazirandada asilama 2 yumurtam var biri 18 mm digeri 17.5 du bakalim pazartesi yapmam lazjmda cok korkuyorum
minikumutlar Nagii_2509 çatlarken ben çok şiddetli ağrı çektim sende çektinmi kasıkta özellikle yürüyemiyordum
Semadml Nagii_2509 26 haziranda bende yaptım 12. Gün negatif çıktı benim bugün regl olmam gerekiyordu yani iğnenin 14. Günü ama henüz olmadım 🤷🏻♀️ Sizde belirti var mı