Vogel Benim de bugün 9. Günüm. Sabah ilk idrarla kaset test yaptım iğnenin etkisini görebilmek için tabi ki pozitif çıktı:)) inşallah 12. Günden sonra pozitifleri görürüz hep🙏🏻
Semadml Nagii_2509 kasık ağrısı göğüste acıma falan benim 17. Gün bugün reglimin 3. Günü olması gerekiyordu haşa gelen giden yok testler negatif
Vogel minikumutlar ayy ikimizin de iğne günü aynı 10. Gündeyiz son 4 gün diyebiliriz sanki:)) inşallah bu akıntılar gebelik belirtisidir
Vogel minikumutlar 14. Gün pazar oluyor ama ben pazartesi tatile çıkıyorum o yüzden işler karışık:)) 12. Gün yapcam cuma günü. Sonra duruma göre pazar da yapıcam. Sen ne zaman yapacaksın
Vogel minikumutlar 😅😅 kaçış yok zaman daraldı🤪ayy inşallah hayırlısı olur, olursa hayırlı evlat olur hep öyle dua ediyorum
minikumutlar Vogel aminnn kuzum aminn bende öyle inanki sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah bu işin kaçışı yok anam mecbur yapılacak belki bende 12. Gün yaaprım bilmiyorum kiii
Vogel minikumutlar en güzeli beklemek adet gecikince yapmak tabi. Benim normal adet tarihim yarın. Ama ben 19. Gün yumurtladım tabi çatlatma iğnesi de ona göre yapıldı. O yüzden 4-5 gün var daha adete
Tcher123 Kızlar ne durumdasınız belirtileriniz var mı, benim adet tarihi yaklaştı icime korku düştü:( Göğüslerim sisti ve ağrıyor birde sırt ağrım var onun dışında akıntı vs yok mantar olmuşum zaten :(
minikumutlar Tcher123 kuzum benim kasıklarım ağrıyo hele dün gece adet olucam zannettim o derece kasıklarım ara ara ağrıyo beyaz akıntım var el kremine benziyo gögüs hassasiyetim var 😅😅 belim ağrıyo o kadar 😅valla günler yanaştıkça bende tutuşmaya başldım 😅😅😅
Vogel Tcher123 benim inanılmaz başım dönüyor. Her ayağa kalktığımda bi 4-5 sn bi yere yaslanıp duruyorum öyle devam ediyorum o derece:)) bir de ateşim yüksek hep 37 üstü. İğnenin etkisi 10. Günden geçse bunlar da gerçek gebelik belirtileri olsa keşke:))