Ozlemermez Melekozkan41 bizim de bi tek bebek arabamız kaldı her şeyi hazır 31+4 deyiz ama doğum iznine çıkmayı bekliyorum yerleştirme vs için eşim e bebekte çalıştığı için biz erkenden hallettik eşyaları
gokceakguncalik Melekozkan41 ben aşırı sabırsızdım hepsini 16. Hafta biter bitmez aldım iyi ki de almışım diyorum fiyatları uçtu 🫢indirimleri takip edip hızlı bir şekilde almanı tavsiye ederim
Melekozkan41 gokceakguncalik ya aslında bende çok sabirsizim ama çokta kararsızlık yaşıyorum bide taşınma olayımda var doğumuna kadar herşey karıştı yani🤗🤗 ama halledicem en kısa zamanda 🌸🌸 teşekkür ederim ☺️
Melekozkan41 northandmother haklısınız aslında şuan bile agirlasmaya başladığını hissediyorum biran önce halledicem teşekkür ederim ❤️🌸🤗
Ozlemermez Melekozkan41 ben çalıştığım için zor oluyordu avantajım eşimdi bi de 31 haftadayım eleman eksikliği yüzünden 2 haftadır izinsiz çalışıyorum bi de
gokceakguncalik Melekozkan41 odasını yapana kadar her şeyi kolide tuttum açmadım ortalık dağılmasın diye 🫢 taşınana kadar kolisinde tutarsınız fazla yer kaplamaz. Allah yardımcınız olsun taşınma konusunda da hamileyken daha zor olur.
Ozlemermez tuce2 belli bi şu kadar indirim diye olmuyor senelik ya da 6 aylık bi kota belirleniyor belli bi yüzde olarak onu kullanıyorlar benim anladığım kadarıyla
Deletedmom2265 Melekozkan41 Valla imkanın varsa ne alsan kâr Detaylıdan sonra 2000’e aldığım bebek arabası 7000 olmuş bazı sitelerde 🥶 zaman çabuk geçiyor ben sabah doğuma gidiyorum 😅
Melekozkan41 Deletedmom2265 oyyy maşallah Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲❤️🌸
Melekozkan41 Esmads teşekkür ederim aldım emzik Tommy tipppe mi ne bır marka varya ondan aldım 2 li umarım tutar emzik 🤗🤗🌸🌸❤️❤️
zeynepdurunun_annesi Melekozkan41 büyük parça olarak beşiği e bebekten bebek arabasını civilden almıştım ben
Melekozkan41 zeynepdurunun_annesi bende bayramdan sonra bakicam annem ben hediye etmek istiyorum dedi bayramdan sonra bakicaz inşallah 🤲🤲🤗🤗🌸🌸