Melekozkan41 Kızlar bugün eşimle dışarda işlerimiz vardı her dışarı çıktığımda e bebeğe uğramadan eve donemiyorum 27 haftalık olduk ama hala büyük parçaları beşiğini arabasını falan almadım sizce ne zaman almalıyım? Beşiği arabasını falan?
canserko Melekozkan41 valla tam 27-28. Haftalarda almıştım. Cünkü göz hapsine aldıgım birkaç ürün vardı, her e bebege ugradıgımda üçbeş üçbeş artıyordu aldım gittiydi
mnrgnc Melekozkan41 ben sizin haftalarınzda tamamlamıştm şuan 39. Haftamdaym herşeye sürekli zam geliyor bence alın hafta olarak da küçük değilsiniz çünkü
tezecikanne Melekozkan41 şuan 30 haftamdayim herşeyi tamam ilk beşiğini almıştık her ay da bütçemize göre biseylerini alarak bitirdik son alışverişini de cuma günü yapacağız şampuan pişik kremi vs gibi bakım ürünlerini aldık mı tamamdir bayramdan sonra da yıkama ve çanta hazırlamaya başlayacağım
Melekozkan41 canserko evet benimde göz hapsinde ürünlerim vardı mesela avent emzikler 160 lira olmuş en son 2 hafta önce baktığımda 140 liraydı 2 haftada 20 lira koymuşlar üstüne 😢😢
Melekozkan41 mnrgnc ya şöyle soyluyim ben bu bı kaç ay içerisinde tasinicam inşallah da evim çok küçük yerimde çok dar şuanki evim o yüzden biraz oteledim bu beşik işini falan ama evet her geçen gün zam geliyo maalesef bari bayramdan sonra gidip alıyım beşiğini falan annemin oraya koyarım olmadı
Melekozkan41 mnrgnc kızlar bide weewell in elektrikli göğüs pompasini aldım ikili kullanan varmı aranızda acaba?
MeriHera Melekozkan41 avent emzikler yeni doğan 2 adet Amazon da 107 TL idi bu yeni çıkan hava alan model, ben alalı oldu nerdeyse 1 ay fiyatlar şimdi nasıl bilmiyorum bir bakın isterseniz
aysenur_23 @Melekozkan41 zaten beşiği falan bugün alınca aynı gün teslim etmiyorlar 2 3 haftayı bulmuştu bizimki yeni evinizin adresini verin şimdi den almaya bakın herşey çok zorlaşıyor ve artıyor
Nskyhn Valla biz 11.haftada onları aldık. 26.haftadayiz bez ıslak mendil pamuk stogumuz bile var. Ağustosta tatile gideceğiz diye hepsini hallettik iyi ki halletmişiz her şey uçmuş 🤦🏻♀️ bir an önce alıp koyun bence gereksiz fahiş fiyatlar
Melekozkan41 Nskyhn evet yakın zamanda halledicem bende inşallah zamanda daraldı bende geriliyorum zaten yetismicekmis gibi geliyo hep 🥲🥲🤗
tupbebekannesi123 Melekozkan41 Hepsiburada anne bebek indirimlerini takip edin çok iyi indirimler okuyor ben her şeyini öyle aldım
sumelegi Melekozkan41 bence tamamen size ve bütçenize bağlı. Belli bir zamanı olduğunu düşünmüyorm:) canınız ne zaman isterse. Kural yok😂
northandmother Melekozkan41 bir an önce başlamanı tavsiye ederim sıcaklar fena ayrıca ağırlaşıyor insan cidden hafta geçtikçe çok net belli oluyor 32 ye kadar herşeyin bitmiş ayağını uzatmış ol bence 🥰
Melekozkan41 northandmother haklısınız aslında şuan bile agirlasmaya başladığını hissediyorum biran önce halledicem teşekkür ederim ❤️🌸🤗