Melekozkan41 zeynepdurunun_annesi bende bayramdan sonra bakicam annem ben hediye etmek istiyorum dedi bayramdan sonra bakicaz inşallah 🤲🤲🤗🤗🌸🌸
zeynepdurunun_annesi Ozlemermez ben 2022 ye girmeden apar topar aldım sırf bu yüzden. Aldığımızda daha 8 haftalıktım
Yaseminf Melekozkan41 şimdilerde alırsan iyi olur malum asgari ücrete zam geldi bi dahaki ay aynı fiyatta kalmaz kesin zaten 32 de çantanı falan ayarlarsın 31 de Kıyafetleri yıka utule derken zaman geçer
nnnaaz Şuan 25 haftalığım 20de falan almıştım. Giyatlar gğnden güne yükseliyor. Zaten ucuzda değil artık hiçbirşey🌸
gmzzmg Benim 28. Haftam belki 1-2 tane ufak eksik kalmıştır. fiyatlar günlük bile artıyor bütçeniz uygunsa bir an önce alsanız iyi olur sanırım, hem havalar da gezip dolaşmak için zorlayıcı olabilir
Melekozkan41 gmzzmg evet havalar iyice ısındı fakat malum herşey arttı uygun bı vakit var onu bekliyoruz bakalım 🤗🤗🌸
Ozlemermez zeynepdurunun_annesi çok iyi yapmışsın ben mobilya mağazasında çalışıyorum çocuk bebek genç bizde bile haftalık değişiyor fiyatlar
gamzenurbozdere Melekozkan41 ben ılk arabasını aldım 4 ay olmuş taksıdı bıttı gıttı beşikte almadım arkadasdan aldım bizimde ufak bı alısverısımız kaldı bayram sonrası halletmeyı dusunuyorum
MeriHera Melekozkan41 avent emzikler yeni doğan 2 adet Amazon da 107 TL idi bu yeni çıkan hava alan model, ben alalı oldu nerdeyse 1 ay fiyatlar şimdi nasıl bilmiyorum bir bakın isterseniz
Melekozkan41 MeriHera baktım e bebek te baktım 160 180 arası olmuş 😢😢 bende başka bir marka aldım 🤗 en son 1 ay falan önce baktığımda avent emzikler 140 liraydı bir ayda 20 lira falan fark atmış 😢😢
MeriHera Melekozkan41 şu devirde para harcamak biriktirmekten daha kârlı oldu artık, Allah tüm zorda olanların yardımcısı olsun
Kubgkm Melekozkan41 her geçen gün zam geliyor 26+4 haftadayım aldım her şeyini ufak tefek küçük parçalar kaldı sadece
Melekozkan41 Kubgkm bende bı çok şeyini hallettim ıvır zıvır kar beşiği ve bebek arabası kaldı sadece 🤗🤗🌸🌸