Zehra65_ mucizem42 tâbi ki sağlık çok daha önemli 🌺 Rabb’im herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Gizemanne Pyrz_07 sağlık sorunu için mi sezeryan oluyorsunuz kendiniz mi tercih ettiniz 🙈 ben de çok kararsızım ikisinden de çok korkuyorum bir sorunçok şükür yok normal akışına bıraktım şuan için ama içim bi değişik oluyor düşündükçe
cylnacelya35 mucizem42 iki hafta önce 34 haftalık 2200 dedi doktor iki hafta sonra gel dedi bu perşembe gidicem iki hafta olacak bakalım kac olmus bide doktor kafası gelişim olarak önde gidiyor o yüzden iki hafta sonra gel dedi bana bakalım iki gün sonra gidicez nolacak sonuç nedir hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler bebişler….. amin
mucizem42 cylnacelya35 aynn kuzum sağlıkla gelsinler benimtam haftasına göre gidiyor şükür iki hafta sonra tekrar gidecem dogumada son 4 hafta kaliyor
Mrvekra mucizem42 evet bugün doktora gittim akintim çok fazlaydı muayne yaptı rahimde acilma var 1 2 haftaya kadar doğum olabilir dedi bakalım inş ☺🤗
muge1661 Mrvekra akıntınız nasıldı acaba, bende 37 haftalığım 36 dan beri sürekli su gibi akıntın oluyor,herhangi bi rengi yok aslında su gibi altım hep ıslak sizinde öyle miydi
Yigitegeninannesi Mrvekra akıntısı ne kadar fazla benim sarı ve beyaz akinti oluyor ve kac haftaliksiniz
mucizem42 Dobby kuzum bana da normal dedi ama kimisi iri filan diyorlar anlamadım sürekli de soruyim doktora iri mi diye normal diyo her kontrolde
eslemsi Dobby seninki iri ya normal degil tam o gün gitmistim 2900 dü bnmkine norml dedi. Senin iri bnce
Dobby mucizem42 boyu ile orantılayıp normal diyor doktorlarımız bence. İri bebek olsa bile doğumda sıkıntı olacağı anlamına gelmiyor. İçinizi ferah tutun
Mrvekra muge1661 ilk önce beyaz duru akintim vardı daha sonra sarı sümüksü uzayan bir akintim oluyordu mukus tıkacı gelmeye başlamış dedi cnm
Nahirep Bende 36+1 de gittim doktor 2,800 kg dedi biraz daha kilo alması lazım bu hafta 200 gram almalısın 3 kg olması lazım dedi ilaç tedavisiyle devam edelim dedi 2,800 az mi kızım için
mucizem42 Nahirep kuzum bana da çok diyorlar 😂herkes bildiğini söylüyor doktor ne derse o doğrudur ben takviye vitamin kullandım sürekli imom kullanıyorum bebeğimin kilosu da şükür haftasi ile hep uyumlu gidiyor
Ecee_0661 mucizem42 Tam 36 hafta iken 3 kg idik şuan 36+4’üz ne kadar olduk bilemiyorum biraz gram oynamistir 🙈
mucizem42 Ecee_0661 normal o an kuzum bende 36+1 tam uyumlu dedi zaten şükür hiç sıkıntı da çekmedim bakalım doğum nasıl olcak
muge1661 Mrvekra peki sarı sümüksü akıntı ne zaman gelmeye başladı duru akıntıdan kaç gün sonra mesela? Ay çok şişirdim kafanızı kusura bakmayın merak ediyorum bende acaba benim ne zaman gelir diye 🙈
_momy_ Mrvekra benim de 36 haftam bu hafta beyaz çökelek gibi akıntım olmaya başladı nişan mı oluyor bu ? bundan önceki haftalarda şeffa renteydi şimdiok afadersiniz bildiğimiz tam beyaz renkte