mucizem42 Hadi gelin sohbet edelim biraz hemde kilo analizi yapalım 3.100 Gr iz biz gayet normal dedi normal doğum yapacam Allah’ın izniyle sizde durumlar ne
Bet7408 mucizem42 37+0 da 3086 gr benim bugün 38+ 0 olduk yarın tekrar kontrol var bakayım ne kadar oldu ama benimki planlı sezeryan 39+1 de olacak
Pyrz_07 mucizem42 cumaya randevum var 36+1 olcaz o gün bende çok merak ediyorum kaç kg olduğunu en son 2.238 gramdı
mucizem42 Ozgeozgul kuzum özellikle birşey yemiyorum normal kahvaltı da yumurta bir tane bazen oda yok ara ara meyve ekstra hiçbir şey yapmıyorum şükür gayet iyi gidiyoruz
mucizem42 Annehayalim sana iri dedilerse benim bebegim normal dedi bana da sürekli soruyorum kilosu çok mu diye haftanlabtam uyumlu diyorlar
Pyrz_07 Ozgeozgul o 33 haftalık kilosu gayet normal dedi 36 da gidicem daha gitmedim randevum cuma günü
Pyrz_07 mucizem42 tabiki öğrenince yazarım çok merak ediyorum 38 de doğum olcak çok zayıf olsun istemiyorum
Pyrz_07 mucizem42 36+1 de 3200 çıktı kilosu 49 cm olmuşuz doğuma 2 hafta var 3500 doğar büyük ihtimal
Mrvekra mucizem42 evet bugün doktora gittim akintim çok fazlaydı muayne yaptı rahimde acilma var 1 2 haftaya kadar doğum olabilir dedi bakalım inş ☺🤗
Zehra65_ mucizem42 tâbi ki sağlık çok daha önemli 🌺 Rabb’im herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲