mucizem42 Ecee_0661 normal o an kuzum bende 36+1 tam uyumlu dedi zaten şükür hiç sıkıntı da çekmedim bakalım doğum nasıl olcak
Ecee_0661 mucizem42 Bana 4 kilo dogar dedi doktorum haftada 200/250 gram alıyorlarmış güzel kilo alimi dedi bakalim normal doğumdan yana gidiyoruz hayırlısı olsun inşallah sana dogum hakkinda bisey dedimi doktorun
muge1661 Mrvekra peki sarı sümüksü akıntı ne zaman gelmeye başladı duru akıntıdan kaç gün sonra mesela? Ay çok şişirdim kafanızı kusura bakmayın merak ediyorum bende acaba benim ne zaman gelir diye 🙈
Mrvekra muge1661 olurmu hiç önemli değil beyaz akinti bayadır vardı ama sümüksü akinti 5 günden beridir geliyor 36hafta 3 günlüguz şuan bakalım
Makbulekckskry Mrvekra aynı şey bendede vardı canım nişan dedi doktorum parça parça gelebilirmiş nişan 36+5 haftalığız
mucizem42 Ecee_0661 bana da normal doğum dedi gayet iyi haftası ile uyumlu dedi şükür bı sıkıntım yok kilo olarak demedi birşey
Ecee_0661 mucizem42 Anladım canim haklarımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla sihatla vaktinde doğarlar. 🥰
Gizemanne Pyrz_07 sağlık sorunu için mi sezeryan oluyorsunuz kendiniz mi tercih ettiniz 🙈 ben de çok kararsızım ikisinden de çok korkuyorum bir sorunçok şükür yok normal akışına bıraktım şuan için ama içim bi değişik oluyor düşündükçe
Pyrz_07 Gizemanne canım çok tatlı doktor sezeryan demesede sezeryan olurdum normal doğum bana göre bişe değil siğil olduğu için mecburi sezeryan ama kendimde sezeryanı seçerdim
Annehayalim eslemsi dediki böyle giderse iri olcak şimdi için iri demedi beslenmene dikkat et hamur işi felan yeme çok kilo almasin dedi
eslemsi Dobby seninki iri ya normal degil tam o gün gitmistim 2900 dü bnmkine norml dedi. Senin iri bnce
_momy_ Mrvekra benim de 36 haftam bu hafta beyaz çökelek gibi akıntım olmaya başladı nişan mı oluyor bu ? bundan önceki haftalarda şeffa renteydi şimdiok afadersiniz bildiğimiz tam beyaz renkte
Mrvekra _momy_ benim öyleyldi önce sonra sarı uzayan bir akintim olmaya başlamıştı cnm tabi herkeste farklı olabilir doktorunuz daha iyi yönlendirir sizi 🤗
Hicran-01 Kızlar nasıl besleniyorsunuz. Benim kusmalarım hala devam ediyor.cok beslenemıyoruz biz.ne yapmam lazım
Arasss6761 32+5 bugün gittim kontrole 2 kilo gayet iyi dedi doktorum ayın 21n de tekrar gidecem 🙏🥰 sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🙏