Sezaryen mı? Normal doğum mu?
hafsam_omerim aaaa bebek etkileniyor mu
Tabiki öncelikle normal olanı.bir sorun varsa sezeryan.bu sorun illa vücudunuzla alakalı değil yani istemiyorsunuzdur korkuyorsunuzdur.Ama önce normali deneyin derim belki çok çabuk açılacaksınız.burdan okuyorum hiç farketmeden 4 cm le kontrole gidenler var.benimki açılmadı üç cm de kaldı sezeryana döndüm.sezeryanında sonrası zordu benim için.
Busrabens ikiside çok rahat canım inan 🙏🏻 Sunisiz kendi doğum sancılarımı çektim ve kafası rahim ağzına sıkıstığı için acil sezeryana döndü ☺️ Ben sancılarıma kahka attığımda annem ve teyzemler bem beyaz kesilmişlerdi 😃 sezeryandan ağladımda da öyle ama sonu çok güzelll ☺️ Ne acı kalıyor ne de yorgunluk ❤️ Nasıl gelmek istiyorsa bırak öyle gelsin derim 🙏🏻
2Bebek1Anne 🥺 ayyy ben bi heyecan yaptım bi anda 😁 inşallah sağlıkla gelsin de inşallah 🙏
Busrabens 🤭🤭 o heycan sende erken başlamış beni 35 de basmıştı o heycan 😃😃😃
2Bebek1Anne bu heyecan öğrendiğim günden beri var da ara ara unutuyorum son 35 güne düşünce hastane kapısında yatarım herhalde 😂😂
Busrabens ahahah allah seni 🤭 ben her gittimdee eee ne zaman doğuruyorum diyordum 🤭 hatta daha 6 haftalıkken doktorun yanında ameliyat dan aradılar hocada hazırlayın geliyorum dedi 😃 hocam bende gelim mi benide arada kaynat doğuma al dedimde sekreterine allah aşkına al bunu doğumda aklıma gelcek hastayı gülmekten açamicam dedi 😃😃😃 her gittimde de aklına gelir güler sen eylülde de böyleydin der hep 😄
Busrabens herkesin öyle oldu diye seninde öyle olacak diye birşey yok emin ol hala çatı muayenesinde kıvranıyorum canım yanıyor acıyor oda hassas olduğum İçin ama normal yaptım mesela ve tekrar normal istiyorum ama son dakika bebeğim neye karar verir bilinmez be hala aşı iğne vurulurken çocuklar gibi ağlayan bir insanım ellerim titreye titreye giriyorum mesela 😂😂
Busrabens herkesin doğumu aynı olck diye bişi yok cnm normal doğuma müsaitsen eğer bebeğin çatın açılman felan normal ol bence bak ben sezeryan oldum doğumum kolay geçti ama normal isterdim yani öyle şansım olsaydı hamile kalma riskim yüksek kalsam dikişler taze perte çıkarım diye çok korkuyorum korku yaşamaktansa normal doğum yapıp kafanın rahat olması en iyisi
EmineDefneGokce ben doğuramadım ya kanka normal 😂😂😂
MNursel kankammm senin durumun başka ya 😢😢
Busrabens inan ki yatıp kalkıp dua ediyorum hayırlısıyla normal doğum yapabilmek için dogamizda olan birşey bu adı üstünde normal doğum kendini riske atma derim gerek kalırsa tabi yaptırırım ama tek dua’m hayırlısıyla normal 💙
EmineDefneGokce her yerde karşılaşıyoruz 😂
Busrabens bende en başından bu yana normal doğum istedim kiraz sapi,ahududu yaprağı ve böğürtlen yaprağı cayi içtim bol bol 20 li haftalardan beri hurma yedim yürüyüş yaptım 37 den beri bi kac kez perine masajı yaptım yani elimden geleni yaptım açıkçası ama sezeryan günü aldim suan mecburen, hani ne olursa olsun bebisler karar veriyor aslında…
Busrabens şöyle düşün bebeğin anne karnında bir düzeni uyuyor uyanıyor hıçkırıyor oynuyor vs. Normal doğumda bebek çok aktif kendini doğuma hazırlıyor ve kendini ittire ittire çıkıyor. Ama sezeryanda düşünsene belki uyuduğu esnada bi anda hop diye farklı bir ortama geliyor. Doğum travması diye bişey var bu normal doğumda da olabilir ama sezeryanda olma olasılığı daha çok
Busrabens ah benim canım normal dogum diye 39 hafta ortada dolandim bebegim sezeryan ile geldi nasipten oteye yol gitmiyor cok okudum ve araştırdım hepsi boş herkesin doğumu kendine özel ilerliyor rabbim nasıl nasip ettiyse öyle oluyor hiç takma sezeryan normalden 2 kat zor bundan emin olabilirsin normalin sancısını çekmiş biri olarak soyluyorum