Deletedmom727272 Deletedmom83940 tamam yavrum olmuş bu iş😂 eski kafalıdan ziyade her yaşa uygun, her dönemin ismi olmuş Adıyla yaşasın beybilik☺️
Deletedmom727272 Nnanaa bölmeyin sakın kızı ben erkeği sen koy diye bizimki kız olursa bende isim dedi erkek çıktı şimdi o üzülmesin diye bebemin iki ismi oldu😂
Deletedmom83940 Kubra_miray_szr bizde kısa olma gibi bi şansı yok ailede herkes uzun eşimin de benim de eşimin boyu 1.92 zaten 😂
Nnanaa Deletedmom727272 yok babasının adı çağdaş cinsiyeti ne olursa olsun asrın koyucaz. Eş anlamlısı diye. Benim adıma uygun bişi bulsak onu koyucaktık 😂 bizmkide böyle bi heves işte 😂
Deletedmom727272 Nnanaa voah kızda ne denişik olur Çiçek- botanik anlamlı ismin varsa latince atarım üstüne🤭
ezgikrby Deletedmom83940 bence soyadına hangisi uyumluysa onu koyun 😂 bendeki de farklı bi takıntı sjdjjd
Deletedmom83940 ezgikrby soyadımız da c ile başlıyor da bende öyle bi takıntı yok tek takıntım antin kuntin isim olmaması ilerde çocuklar dalga konusu oluyorlar anlamlı olsun güzel olsun yeter 😊
ezgikrby Deletedmom83940 bence de ben de katılıyorum maalesef çocuklar arası dalga konusu çok fazla oluyo haklısınız Ceyda çook güzel adı gibi büyür inşallah 🙏🏻🥰
Ltf3053 Deletedmom83940 tanıdığım 2 Ceyda var ikiside uzun boylu güzel kadinlardi anlamına uygunmuş cidden
hunilimom Deletedmom83940 ikisi de güzel Ceyda artık çok kullanılmıyor 😂 ama.ben beğendim senin de içine sindiyse neden olmasın
Deletedmom83940 hunilimom bilmem mi şimdi ki isimler elizan mila tilya olduğu için garip geldi herkese ceyda ismi koymam 😂😂😂
hunilimom Deletedmom83940 valla bana da gina geldi onlardan biz Aybüke koyucaz inşallah 🤲 bende yanına isim arıyorum büyük kızın da iki ismi var 😂 eski oldu artık bu tarz isimler
Deletedmom727272 Nnanaa nıks kutadgu bilig daha kudretliydi😁sizinkiler zamanında kilitlemişler adını resmen👌🏼
Nnanaa Deletedmom727272 kızım olursa bana neden asrın koydunuz diye cıngar çıkartıcak ama olsun. Babası çeker artık tribini 🤣