ezgikrby Deletedmom83940 bence de ben de katılıyorum maalesef çocuklar arası dalga konusu çok fazla oluyo haklısınız Ceyda çook güzel adı gibi büyür inşallah 🙏🏻🥰
Nnanaa Deletedmom727272 kızım olursa bana neden asrın koydunuz diye cıngar çıkartıcak ama olsun. Babası çeker artık tribini 🤣
Deletedmom727272 Nnanaa 😂😂 ağzında yemeğini slow motion çevirirken barnak ucuyla gösterirsin babasını😁 hoş baba kız aşık olurlar birbirlerne olan yine sana Bak Ceyda da öyle olacak kesin ama @Deletedmom83940 yer mi o numaraları😁
Zeynep00_ Deletedmom83940 bir kızım olsa hep Kumsal koycam dedim 🤗 şuan 34 haftalık bir bey bekliyoruz💙
balbebisim Deletedmom83940 benim de hoşuma gittiği için araştırmıştım o ismi anlamı uzun boylu değil uzun boyunlu demek
Deletedmom83940 balbebisim anlamının güzel olması önemli dediğim gibi uzun boyunlu kötü bişey değildir herhalde 😊
Ceycey22 Deletedmom83940 benim adım Ceyda ve gerçekten inanılmaz çok seviyorum ismimi. Bence çok güzel bir isim seçmişsiniz 😍
Ladybird06 Deletedmom83940 Bana biraz eski bi isim gibi geliyor ama önemli olan sizin içinize sinmesi tabii ki.