Deletedmom83940 kız çocuğumuz olursa eşim tuana ismini koymak istiyordu sonra doktor cinsiyet kız deyince vazgeçti nedense 😂 bizde ceyda ismine karar verdik hatta kura çektik orda da ceyda çıktı anlamı da uzun boylu güzel kadın demek nasıl sizce ?
Ormanmeyveli Deletedmom83940 Ay Ceyda çok kadınsı geliyor bana. Bir bebekte düşünemiyorum yani ❤️ Tuanna daha güzel sanki
berceste5155 Deletedmom83940 Ceyda diye bir arkadaşım var sonuna kadar isminin hakkını veriyor uzun boylu güzel bir kadın
girl_boy_annesi Deletedmom83940 Ceyda koyarsanız çok güzel bir kız olur tanıdığım ceydalar çok çekici artık eşin düşünsün😂💖
Deletedmom_85 girl_boy_annesi Ay dayanamadım sinsi sinsi okuyacsktım yorumları. Bir egolandım 😁 sjdjjdjd tşk💝😝
Deletedmom727272 Deletedmom83940 10 kere içinden soyadıyla geçir, kıza hayalinde envai çeşit meslek biç hepsinde tanışır gibi düşün “merabayın ben ceyda x” kafana yattıysa missss gibi isim👌🏼 Hmgmg oğlumun adının yanına da çoh yakışır😂
Nnanaa Deletedmom727272 ben yaptım onu esraya her mesleği başına koyarak ceyda yazdım 😂😂 hepsi ünvan ceyda soyisim şeklinde uydu 😂
Deletedmom83940 Deletedmom727272 hahaha oluyor yaptım baya seksi geldi 😂😂😂 şaka bi yana ben biraz eski kafalıyım öyle değişik isimler koymak istemedim
Deletedmom_85 Nnanaa kız ne zaman senin kullanıcı adını görsem okusam bi anda nnnanaa na na Selena Selena diyesim geliyor 😁
Deletedmom727272 Deletedmom83940 tamam yavrum olmuş bu iş😂 eski kafalıdan ziyade her yaşa uygun, her dönemin ismi olmuş Adıyla yaşasın beybilik☺️