Yaseminf busra14044 valla insan dayanamıyor bazen istiyor ama MC den falan değilde steak tarzı yiyin bari ic8nde gerçek köfte falan olsun köfteci Yusuf gerçek köfte yiyebilirsin bence
Biroglanannesiii busra14044 Yiyorum McDonald’s tır Popeyes Allah ne verdiyse tabiki canım ne zaman isterse her zaman değil yoksa kilo alırız 😂😂
busra14044 Biroglanannesiii şuan kilo verme dönemi yaşıyorken yiyebilirim o zaman olan kilo olsun boşver sende ye 😁
Biroglanannesiii busra14044 Benim son zamanlar ya 1 ay kaldı inşallah başlarda ben kilo aldım birazcık o yüzden artık dikkat ediyorum yemeklere fazla almamak için başlarda bol bol yedim işte şimdi bol bol yiyemiyorum 😂😂
busra14044 Biroglanannesiii sağlıkla doğsun inşallah darısı bizlere daha çok başındayım çok uzun geliyor bana 😊
Pinarcicek07 busra14044 tabikide yedim süreklide yiyorum ne olcakkiii . Bu kadar ayrıntılı düşünmeyin
Biroglanannesiii busra14044 Sağol canım hepimizinki inşallah geçiyor zaman İnan ki bir şekilde benim için zaman şu an durdu asla geçmiyor Yani son zamanların geçmeyecek başlar geçecek bir şekilde ☺️
zeynepdurunun_annesi busra14044 hamilelikteki mottom ‘hamileyim hasta değilim’ 😂 size de tavsiye ederimm ❤️❤️
Azra41 busra14044 Yedim yiyorumda çok nadir de olsa 😅 yedikten sonra kizcem içimde dans ediyor valla hahahaha😄😅🤣
caghan_annesi busra14044 ben hamileliğimde ne canım isterse onu yedim bol bol doya doya😂 kendini kısıtlama bence hamileliğin tadını çıkar