busra14044 Merhaba anneler 6 haftalık hamileyim canım köfteci Yusuf istiyor ama kararsızım yediniz mi ne dersiniiizz ? 🙄😬
TinyBabys busra14044 ilkinde de yedim şimdi de yiyorum. Bebek doğduktan sonra her şey gaz yapıyor diye yiyemiyoruz zaten. Abartmamak şartıyla yenebilir bence.
EmineDefneGokce busra14044 yeseniz ne olur ki çok abartmayın ya 🥲 sonuçta köfte çiğ değil . Köfteci Yusuf’tan biz köftesini ve ekmeğini alıp kendimiz evde dökümde pişiriyoruz bu arada . Öyle yapın güzelce pişirin
busra14044 EmineDefneGokce ya kız kardeşim toxoplazma geçirdi çok çekti 2 düşük yaşadı bilmeden dışardan et vs yerken çekiniyorum artık bide zor hamile kaldım birazda ondan endişeleniyorum sanırım 😊
1minnosannesi busra14044 valla bende yiyorum hiç kısmadım Fast fooda bayılıyorum çünkü belki kilo sorunu oluyor ama yiyorum yine de ye yani nolcak 😂
4cocukannesi busra14044 canım kola içme düşük riski var doktorum söyledi özellikle ilk aylarda ama iyi pisirilmesini isteyebilirsin
Deletedmom7373700 busra14044 iyi pişirmelerini söyleyin. Orda ne zaman yesek hep çiğ geliyor içi. Geçenlerde gittiğimizde de çiğ geldi yine. İçi kırmızı kırmızı duruyordu.
Melekozkan41 Ben bı kere yedim hamileliğim boyunca hamburger bı tek hamburger den soyutladim kendimi geri kalan bütün fastfood lardan yedim 🤣🤣🤣🤣😂😂😂
busra14044 Melekozkan41 bende yiyorum pide pizza kolay pişen şeylerden kebap hamburgerde biraz duraksiyorum Allah esirgesin tabi hepimizi 🙏😁
Tugce889 busra14044 ben de 2 3 haftada bir burger yiyordum. Domino’s da yiyordum döner de yiyordum 🤔 bakıyorum da baya şey yemişim 😂😂