Nurcantas65 Nus_12 iki yastıkla uyuyorum ben kafa altına,bir tanede karnımın altına koyuyorum biraz iyi geliyor bazen bende sağa dönmüş buluyorum kendimi 😄
Nus_12 Nurcantas65 Ben bugün gunicinde bile uzanamadigimi farkettim akşam böyle yapicam kafaya iki sirtimada bir benim yastık biraz alçak kafamdaki 🥵
Elif1666 @_Arslan_ ne gaviscon ne süt fayda ediyor artık 😢 hamileliğimden önce de vardı miğde sorunum o yüzden sanırım 🙊
_Arslan_ Elif1666 bndede gastrit vardı en son evresi hamilelikte on kat arttı birde miyom var oda mideme dayandı bebek buyuynce doktor mide koruyucu verdi rahatlattı istersen bı konuş doktorunla belki verir rahatlatır
CakirGzm Mide yanması, sürekli idrara çıkma ve sağa sola yatmaktan yanlarımin ağrıması. Ama en güzeli oğlumun hareketleri ile uyanmak 🥰
_Arslan_ Misssitare ben bunu bilmeden Allah bni uykusuz geceler hazırlıo diodum eşime ve anneme ama çok alisicak gibi deilim uykusuzluktan düşünme yetim kayboldu yani gece saat üçte uyuyup sabah 6 da uyandım o saattir bu saattir gözüme uyku girmedi