kubranur_71 Mavidunyamm yan yatınca kaburgalarima vuruyor iki gündür sırt üstü yatıyorum oda bel ağrısı yapıyor
Nus_12 Mavidunyamm sizde oluyomu sırt üstü yatinca nefessiz kalma sanki boguluyomusum gibi oluyor ayağa.kalktigimda zor kendime geliyorum
Papatyam_annem Mavidunyamm uykusuzluk bende 8 aydır var ne kadar gebe arkwdasim varsa hepsi uyudu gebelik uyku yaptı bende Gram uyku olmadi bebem anasını doğum sonrasına hazırlıyor sanırım 2. En çok çektiğim sırt agrisi
Ecceee Mavidunyamm tek kelimeyle özetlemek gerekirse depresyon benim için; 3. Trimester her şeyi uzaktan izlemek demekmiş, arkadaşın evlenir şehirdışında gidemezsin, arkadaşların eğlenmeye gider gidemezsin, yürüyüşe bile giderken ‘acaba nerde tuvalete gitsem’ diye düşünürsün çünkü eve gelene dek tutamayacağın bellidir
_Arslan_ Elif1666 bana doktorum mide koruyucu verdi nexium ve famodin kullaniorm böyle bı yanma yoktu yani kezzap dokmusler gibi gaviscon rennie süt yoğurt viz geldi ama mide koruyucu cokkkkkk rahatlattı
Nus_12 Nurcantas65 ya ben sırt üstü yatınca soluksuz kalıyorum sağa dönünce donuyo benle bir soldada ama sol daha iyi sanki yada yuksek yastık mi kullanmalıyım acaba
Mavidunyamm Nurcantas65 Benimde yanlarim çürüdü valla sırt üstü yatiyim diyorum oda hem zararlı hemde sırt ağrısı yapıyor 🥴
_Arslan_ Mavidunyamm birde mümkünse yüz üstü yatabilsek az karnımın üstüne yatayım.masallah oğlum bı tekme atio kalkkkkk dercesine omuzlarım çürüdü yan yatmaktan
4cocukannesi _Arslan_ kulağım açıyor benimde 😅😅😅 yan yata yata sırt üstü yatmayı özledim bende sırt üstü yatınca nefes alamıyorum
dilarabltc _Arslan_ dört gözle yüz üstü yatmayı bekliyorum ama oda diyolarki memislerden dolayi yüz üstu yatmak can acitiyomus bakalim nasil olcak😀
Nus_12 Misssitare aynenn aynı haftadayiz sırt üstü yatınca nefessiz kalıyorum artık sola yatınca dönüyor o da benle sagdada dönüyor napcam bilmiyom 🥵yine şükür elhamdülillah geçer.
Nurcantas65 Nus_12 iki yastıkla uyuyorum ben kafa altına,bir tanede karnımın altına koyuyorum biraz iyi geliyor bazen bende sağa dönmüş buluyorum kendimi 😄
Mavidunyamm Nus_12 tabikiiii. Asla sırt üstü yatamiyorum hem nefesim kesiliyor hemde kendime gelemiyorum uzun süre, ayağa kalkınca da çok ağrıyor ağrısı bacaklarıma kadar vuruyor