K7b4a Mavidunyamm 37+6dan sesleniyorum 🤭 yalancı sancılar 😕 sürekli gelen tuvalet krizi🤦🏼♀️ saçma sapan kramplar😐 tabi bunun yanında kıpır kıpır olan oğluşuma kavuşacağım anı düşünmek paha biçilmez 😍
sunset_momy Ha134548 üzme o tatlı canını 😁 aynı kilo ile hamile kalıp şuan aynı kilodayız 🙋🏻♀️ Kaçıncı haftadasın
Ha134548 sunset_momy 36+2 tatlım. Kollarım bacaklarım ve yüzümden de kilo aldım o yüzden korkuyorum yoksa sadece karnım yok yani 😁 sen kaçıncı haftadasın? 38den sonra doğurturuz artık beklemeyiz dedi doktor 2 hafta içinde doğurcam sanırım 🤷🏻♀️🥰
Nus_12 Nurcantas65 Ben bugün gunicinde bile uzanamadigimi farkettim akşam böyle yapicam kafaya iki sirtimada bir benim yastık biraz alçak kafamdaki 🥵
Aysekalkan Rahmetli babanneden kalma bı paket var birimize acil bı lazim olur diye vermedik kimse onu bağlayın oturasim var çok yorgunum birazda sanki hiç durmadan iş yapmışim daha bayram temizliği var bayramı erteleyemezmiyiz🙄
Mavidunyamm Aysekalkan Valla hiiic kendini yorma ben bayram temizliği olarak normal günlük temizlik yapicam banane 🤣
Aytiii Aysekalkan kaçıncı haftasında? bende daha 31. hafta erken doğum riski var ama dediyiniz gibi bir an önce kucağıma almak istiyorum😊