Anneliff Mavidunyamm ördek gibi yürümek ama tek kelime bana yetmez kasık agrisi, karnımın artık tasiyamayacagi hissi, her seyden sıkılma hali, biran once dogurmak isteme ama dogurursam daha cok yorulucam diyip vazgecme 😆 cok karışığım bu aralar
Senanurrrsss Anneliff buraya kadar bütün hepsini okudum ama düşüncelerime tercumaann oldu bı yorum aynen bendeee 🤣🤣🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mavidunyamm benimmdunyamm sıcaklar mahvetti biziiii 🙄 Allah nasip ederse bundan sonra son 3 ayı kışa denk getirecegim😁
_Arslan_ Mavidunyamm birde mümkünse yüz üstü yatabilsek az karnımın üstüne yatayım.masallah oğlum bı tekme atio kalkkkkk dercesine omuzlarım çürüdü yan yatmaktan
Mavidunyamm Misssitare Ben de 28 Olcam yarın hareketleri hissediyorum uyurken sert hareketleri var bazen 🙈 ama beni uyutmayan 1. Sebep havaların sıcak oluşu ve Huzursuz bacak sendromu 🥴
gizemsahinuymaz Mavidunyamm huzursuz bacak sendromunu ben de yaşıyorum berbat bisey yaa bacaklarımı yumruklamak istiyorum 🤦🏻♀️
MeriHera Mavidunyamm bende öyle durumdayım hemen nefes nefese kalıyorum hayatımın pik noktasındayım Allah hepimizin yardımcısı olsun 😄
-MinikveAnnesi- Mavidunyamm son trimestera 1 hafta kalmışken gelip okumam ne kadar mantıklı bilmem ama kendimi hazırlayayım bari 😂😂