Mavidunyamm Esra33-34 kız bende 27+6 yım gece sert hareketler oluyo ona uyanıyorum uykum önceden de hep hafifti bide evet insan kendini ağırlaşmış hissediyor 😭
Mavidunyamm eyuphaneylul1422 Çok ayakta kalma canım bide yemekten sonra hemen uzanma oda mide yanması yapıyor 🥺
MeriHera Mavidunyamm bende öyle durumdayım hemen nefes nefese kalıyorum hayatımın pik noktasındayım Allah hepimizin yardımcısı olsun 😄
4cocukannesi Mavidunyamm ömrümün sonuna kadar hamile kalayım bu günler hiç bitmesin bile isteye dünyaya getireceğim iki can hareket ettikçe çok değişik bir duygu iki canlıyı karnında taşımak
Mavidunyamm 4cocukannesi Ahhh 🧿🌸 Biz bir canlinin hareketiyle bu kadar mutlu oluyorsak seni düşünemiyorum 😍😍 sağlıkla gelsin miniklerrrr 🤲
Rbiaklpvsr Mavidunyamm Uykusuzluk duygusallık sürekli ağlamak karnımın artık benden kopacakmışcasina ağırlaşması nefes alamama lavabodan çıkamamak geceleri yari uyanık yarı uykulu saat başı uyanmak saçma sapan düşünceler korku hatsafada ölüm düşünceleri panik atak vs vs vs 🤣 saymakla bitmez sanırım gerçekten en zor haftalar 31 haftadan sonra başladı
Mavidunyamm Rbiaklpvsr Kız ben daha 28 im bana niye böyle şeyler söylüyon😁😁 neyse bende başıma gelecekleri bileyim bari 🤣 eeeee daha ne kaldi
Mavidunyamm benimmdunyamm Bilmiyorum ama bı şekilde denk getirip planını yapmam lazım yaz ayında hamilelik cekilmiyo 😁
Rbiaklpvsr Mavidunyamm Yok yok korkma bunlar güzel şeyler canım şuan zaten en kotusunu uykusuzluk yaşıyorsun baksana sadece 30 haftadan sonra agirlasiyosun o kadar oda normal yani çocuk büyüdükçe sen agirlasacaksin ama panik atak var bende doğumdan çok korkuyorm düşünceler korkutuyor yoksa onun dışında cektiklerime razıyım sezeryan olacağım ama yinede kafam allak bullak 😌