mhndshnm biruykusuzanne Gerci bizim 4 5 liraya aldıklarımız da 200 gram sandviç ekmeği gibi. Ben marketten dilimli tam buğday ekmeklerinden alıyorum dolaba koyuyorum 1 hafta falan yiyoruz. Artık nerden kısacağını şaşırdı insanlar 😁
biruykusuzanne mhndshnm evet burda da 200 gram ekmek sözde 4 TL ama üretilmiyor sadece 500 gram ürteliyor yani insanları pahalısını almaya mecbur koyuyorlar
Nnanaa Deletedmom623737 hahahahahha bencede 😂 ama standart ekmek 200 gram oldu eşin de haklı aslında yemekle😂
Pineapplemom biruykusuzanne uzulmuyorum acikcasi demekki insanlar memnun biride cikip demiyor ekmek on tl mi olir kardesim diye 15 yapsalar yine alacak millet kimse konusnuyo kimse ayaklanmiyor demekki paralari var
biruykusuzanne Nnanaa hiç sorma vallahi hamileyim canım geçen bir neltari çekti söylemesi ayıp eşime demeye de çekindim yarım kilo nektariye 42 TL verdik
Pcoslubiranne Deletedmom623737 giresun merkezde tekli ekmekler 4 lira olmus ilcede tireboluda birsz daha buyukleri yapiliyor. 10 liradan 14 liraya cikmis gene de 2 ekmek aliniyor gunluk eve.
gamzebngaa_dmr biruykusuzanne Van’da 2.5 canım 10 tl 14 tl ne ya bu ülke iyice saçmaladı ya yemin ederim 🤦🏼♀️
biruykusuzanne gamzebngaa_dmr burda da 200 gram 4 TL sözde ama üretmşyorlar. Sadece 500 gram var o da 10 TL mecbur alıyoruz yani
ipekci_G biruykusuzanne fatsada 10 tlye aldım dün bnde sok oldum 1 yıldır 5liraydi zateb ayrı kucuk boyutuda bildiğin tekli ekmek 10 lira şuan şaka gibi 🙄
biruykusuzanne ipekci_G aynı bzde şok olduk dün sabah bir ekmek almıştım 5 TL uzattım adam abla 10 TL vercen dedi ben bir ekmek istiyorum iki tane değil dedim zaten teki 10 TL dedi
Ezgicck biruykusuzanne merkezdeyim canım ama sonra yorumlara bakınca anladım sen 500 gr alıyorsun 2lik ekmek oluyor ondan öyle demekki bende şaşırdım birden ekmeğe ne olmuş diye 😊