Durulay3 biruykusuzanne gecekten öyle çok üzülüyorum artık göreceğiz hersey oy zamanında meydana çıkacak bakalım gerçekten ınsalar o adama oy verırse demek bız bunları hakedıyoruz burda açık açık konuşmak gerekirse aramızda daha gözü açılmamış cahil insanlar var maalesef 😐😐
biruykusuzanne Durulay3 aynı oy veren verecek bak görürsün. Hala savunanlar var. Haktır bu millete aslında da bakma işte onların yanında biz de yanıyoruz
biruykusuzanne ipekci_G aynı bzde şok olduk dün sabah bir ekmek almıştım 5 TL uzattım adam abla 10 TL vercen dedi ben bir ekmek istiyorum iki tane değil dedim zaten teki 10 TL dedi
biruykusuzanne gamzebngaa_dmr burda da 200 gram 4 TL sözde ama üretmşyorlar. Sadece 500 gram var o da 10 TL mecbur alıyoruz yani
gamzebngaa_dmr biruykusuzanne ALLAH yardımcımız olsun ALLAH akıl sağlığımızı korusun başka bişey demiyorum ya 🙏🤦🏼♀️
biruykusuzanne Nnanaa hiç sorma vallahi hamileyim canım geçen bir neltari çekti söylemesi ayıp eşime demeye de çekindim yarım kilo nektariye 42 TL verdik
biruykusuzanne Ezgicck geliyor da işte küçüğünü üretseler insanlar cebine Göre yiyeceği kadar alır küçük bir aile koca ekmeği bitiremiyor ziyan oluyor
biruykusuzanne Ezgicck bugün dedim küçüğünden yokmu o 4 liraymış ondan alacağım dedim üretmiyoruz diyor neden dedim işte diyor fırıncı sizi şikayet edicem prosedüre uymuyorsunuz dedim nereye etcen hrhehe diyip güldü resmen ya
biruykusuzanne Ezgicck adam resmen kimi kime şikayet etcen dedi ya salak salak sırıtıyor eeeet diyor boğmak istedim o an
Ezgicck biruykusuzanne bime falan damı öyle geliyor ben bazen bimden yada 101 den alıyorum tazecik oluyor