Bebekgeliyooo Bir de doktorum hep secde pozisyonu yapmami önerdi. Secdede durur gibi bi süre kaliyorsunuz poponuz havada basiniz asagida olacak şekilde. Ben faydasini gördüm döndü bebeğim. Günde 4 5 defa yapıyordum.
benimmdunyamm Bebekgeliyooo yani basım yere degecek popom hava da mı olacak uzun uzun mu yapacam kısa kısa mi
ebru_mert Bebekgeliyooo ne kadar süre bekliyordunuz o şekilde benmde hala makat geliş denemek istiyorum
Venus2022 benimmdunyamm 33. haftadan beri doğum pozisyonunu almış durumda, doktorum tekrar dönebilir, son anda bile dönen bebekler oluyor dedi, bizimki 33 den beri uslu uslu pozisyonunu almış durumda inşaallah değişmez 🎈
Bebekgeliyooo benimmdunyamm evet aynen kendini çok zorlamadan 4 5 dk yap canım günde bikaç kez yapmaya çalış ben faydasını gördüm
benimmdunyamm EdaNurOzcan sezeryan demedi direk böyle makat geliş olarak devam ederse sezeryan olursun biliyorsun dimi dedi
Alparslan- Haftada dönme ile kalmayıp kanala girdi benim oğlumda sagolsun erken doğum riskinden dolayı yatıyoruz hastanede
Alparslan- benimmdunyamm Amin cok tesekkur ederiz 31. haftada yattık hastaneye bebek kanala girmiş sancilarim var diye 34. Haftadayiz bugün açılma su gelme vs olmadığı için hap ile tutuyorlar hayırlısı ile bekliyoruz
Elif1666 27 ya da 28de galiba… şu an 34teyim devlet hastanesine gidiyorum bi daha ne zaman randevu denk gelir Allah bilir kanala girip girmediğini sormayı unuttum kasıklarıma baskı yapıyor umarım girmiştir kanala 🙊