benimmdunyamm Benimki 32+5 hala makat geliş dönmemiş doktor annesini seviyorsa döner dönmezse sezeryan yaparız dedi kaçıncı hafta da döndü sizinkiler
belmayamac benimmdunyamm 29+0 da gitmiştim baş aşağıymış hatta kanala girmeye çalışıyormuş benim oğlan acelesi neyse artık 😂
naimegrbz biz 35 haftalık olduk dönüp dönmediğini bilmiyorum hala doktor söylemedi bende sormayı unuttum 😂
Ygmrmkgn Benim 31. Hafta kontrolde baş aşağı olduğunu ve başını kanala soktuğunu öğrendik şuan 32 yiz haftaya tekrar gidecem umarım ilerlememiştir
-_Esra_- Haftada bizimki de baş aşağı duruş diyor doktor akıl edip de soramadım erken değil mi birşey olur mu diye çocuk resmen kasıklarımda baskı yapıyor sanki bacağımın arasından her an cikacak gibi geliyor sürekli tuvalet hissi veriyor
[silindi] -_Esra_- benimki 24. Haftada baş aşağıydı erken değil zaten bebeklerin kafaları vücutlarına göre daha ağır oluyor yerçekiminin de etkisiyle başı aşağı oluyor
selmabttl3 benimmdunyamm döner yakında bi kaç haftaya kadar bizimki ne zaman döndü bilmiyorum 35 de gittiğimde baş aşağı demişti
Babymomhappy benimmdunyamm 38+4 hala makat gelişiz dönesi de yok prensesin😂 pazartesi gün alcaz inşallah 🙏🏼😅