Kuu benimmdunyamm yani iyi bşy bilmiyorum ama baş aşağı sadece doktor dedi ki baş aşağı olmasını kanala giriyor doğum olcak olarak algılama sadece yeri geniş o pozisyonu almış tekrar yukarıda dönebilir dedi değiştirebilir ddi ama hiç değişmedi 8haftadır baş aşağı
Galadriell benimmdunyamm Benim 32. haftamda döndü, fakat kuzenim doğum yaptı sszeryan planlıydı sancısı bir anda gelmiş hastaneye gittiğinde ise sancı ile beraber bebekte dönmüş ve kanal girmiş artı normal doğum yaptı😀
Alparslan- EdaNurOzcan evet 3 haftadır yatıyoruz hala daha hastanedeyiz ne zaman ne olacak hiç bilmiyorum şuan hap veriyorlar sadece
pinarada benimmdunyamm benim de o haftalarda makat gelişti bugün 35. Haftadayım kontrole gittim dönmüş canım
[silindi] -_Esra_- benimki 24. Haftada baş aşağıydı erken değil zaten bebeklerin kafaları vücutlarına göre daha ağır oluyor yerçekiminin de etkisiyle başı aşağı oluyor
Bebekgeliyooo benimmdunyamm evet aynen kendini çok zorlamadan 4 5 dk yap canım günde bikaç kez yapmaya çalış ben faydasını gördüm
CansuDRY benimmdunyamm 32+0′da kontrole gittiğimde dönmüştü. 31.haftada hissettim döndüğünü. İlk kızım 32, oğlum 29′da döndü.
Eda_buglemm benimmdunyamm döner canım bende çok korkuyordum makat olduğu için 37 haftalıkken gittim dönmüş dedi şuan 38+4 deyiz çok şükür
btlbsr benimmdunyamm 25 de makat gelişdi. 30. Haftada döndü (başı aşağıdaydı) 32 de tekrar makat geliş oldu sürekli dönüyo doktorum daha erken çok değişir dedi
HasretErgun Haftada gittiğimizde henuz doğum pozisyonu almamış ama biraz daha zamanımız var dedi doktor.. 33. Haftada gittiğimizde 37. Haftadan sonra sana gün verelim artık dönmesi çok zor dedi.. 34+3 bugun gittimizde yine dönmemisti… çocukluğum boyunca ameliyattan hep cok korktum hepte dua ettim sezaryen olmasın diye.. sanirim kendim çektim sezaryeni😒😀