La_Liberte Sehrbnon122 😅😅 hepsi çok güzel ama hepsi var valla o yüzden zorlanıyorum😅 Zerda çok güzel ama bir zamanlar dizi vardı hep onunla biliniyor 🙈 bir de Arin yok o da ateşten anlamına geliyor ya çekiniyorum 😅 çok teşekkür ederim 🥰
Oznurcakir La_Liberte evet mübarek sülale çok olunca masallah her ailede aynı isimler mevcut 😆valla Desmal Hazal ismi beğeniyorum yeğenimin ismi 😆😘daha cinsiyete var ama kız olsa Kumsal çok isterim 😻
La_Liberte Oznurcakir bütün güzel isimleri kapmışlar 🙈bence sen erkek düşün 😅 senin erkek olacak içime doğuyor 🥰
La_Liberte Sehrbnon122 ya benim eşim “Ro”lu isimleri istemiyor. Eşime isim beğendirmek çok zor ya 🤦🏼♀️
La_Liberte Nsnese bir deneyeyim 😅 nasıl olsa beğenmez diye hiç söylemedim. Onun bana önerdiği Dilşa 😅 o da benim çok içime sinmedi 🤦🏼♀️
La_Liberte lavininannesii zerya kuzenimin ismi 🥰 Lavin diye tanıdığım erkek var o yüzden hiç düşünememiştim. Ama çok güzel bir isim ♥️
La_Liberte Oznurcakir nedense öyle hissediyorum. Bakalım yanılacak mıyım 🙈 Recep hoca 12. Haftada tahmin yapıyor. Ama arkadaşıma da bana da ilk erkek dedi ikimizin de kız çıktı 😅 Ali ismi bence de güzel boşver sen koyarsın. Ali Sami de güzel olur ☺️😍
La_Liberte minikkusum123 ne yapacaz bu eşleri 😅 bir de bana beğendiği isim Helbest ben de onu istemiyorum 🙈 bugün de diyor Dilşa ve Sorgul ismi güzel 🙈 ikisi de içime sinmedi 🤦🏼♀️
Oznurcakir La_Liberte valla sordum ne zaman belki olur 14. Haftalarda falan bakalım yanılma payı mutlaka oluyor 🥰sağlıklı olsun da insallah kız isterim 😎
minikkusum123 La_Liberte evet güzeller ama söyleyince kaba geliyor kulağa daha kibar isimler tercih etmelisiniz kız için
Sehersudi La_Liberte Kızım olsa Arjin ismini koyardım. Yaşam ateşi demek. Sende tercih edebilirsin çok güzel ve nadir isimlerden dir.
lavininannesii La_Liberte aa nasıl yaaa benim tanıdığım Lavin yok bide erkek mi varmış ben şok🤭😂😂ailede full kürtçe isim varmış işin zor o zaman 😂
La_Liberte Durubebegim Bejna az önce arkadaş da söyledi güzel 🥰 ama şimdi düşündüm de ben de eşim de uzun değiliz kızımız da çok uzun olmaz biraz çelişkili olur 🙈 Hevi’miz var. Dıljin güzel ♥️Çok teşekkür ederim ☺️
Sehersudi La_Liberte kız ismi. Ama erkeklere de takan çok. Ailede varsa zaten kpymayın. Sonra bizden gördü diyen oluyır.