La_Liberte Meryemlina04 çok güzeller hele Arinn çok güzel sadece ateşten gelen olduğu için çok düşünemedim 🙈
La_Liberte Deletedmom21662 dilda binevş var bizde 🥰 siyabend erkeklere konuyor genelde ☺️ Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Gizemsgumgum La_Liberte kejeden geliyor güzel huylu kız anlamı var yeğenimin adı çok da güzel huylu bir kız gerçekten 🙂
Padfoot La_Liberte bence çok istiyorsan biraz ısrarcı ol. Erkeği sen koydun kız da benim söz hakkın yok de. Ben de Eva yı çok istiyordum eşim asla istemiyorsu zorlaya zorlaya Eva koyduk 🙃
La_Liberte Padfoot ya ben dedim hadi Ronya çok var Sarya olsun. Gece gündüz sarya şarkısını açtım dinlettim. Anlamının güzelliklerini gönderdim. Yok ben kızımın ismi içime sinsin istiyorum diyor. 🤦🏼♀️ Oğlumda hiç düşünmedik hep bu ismi istiyordu tanıştığımızda instagram nicki oğlumun ismiydi. Hatta benim de bir zamanlar hayalim o isimdi sonra fikrim değişmişti. O yüzden tanıştığımızda çok şaşırmıştım. Tesadüfe bak diye. Oğlum olacağını öğrendiğimde Hemen benimsedim ismi . Maalesef kaybettik oğlumu ama yine oğlum olsa yine koyarım diyor o kadar içinde kalmış çok hassas o isim konusunda 🥺 o yüzden üstüne gidemiyorum 😔
minikkusum123 Sarya anlamı özgür kadın hatta agıre jiyan adlı grubu bilirseniz sarya adında bir şarkısı var Bende kızıma koymayı düşünüyorum
La_Liberte minikkusum123 evet bilmem mi eşimi ikna edemiyorum ki ☺️ Hatta eşim gelince hep bu şarkıyı açıyordum alışır diye 😅 boşuna açma içime sinmiyor dedi. Halbuki oğlumun adını o koydu ben de kızın adını koyarım diyordum 🤦🏼♀️ İnsan çocuğun ismini beğenmezse olur mu diyor 😅
_ipek_Ayaz_ Bende Avşin Delal koymak istiyorum Ama eşim beğenmiyor bir türlü Hivron ismide çok güzel Arin Hivron mesela🥰
La_Liberte _ipek_Ayaz_ avşin çok güzel Avşin Delal harika ötesi ☺️ Ama delal diye bir tanıdığım var sevmiyorum o yüzden ben düşünmemiştim 😅 hivron da çok güzel 🥰 hatta avşin olsun dedim hem eşim maviş ama beğenmedi 😅
Sehrbnon122 La_Liberte zerda, delal, Dilan, zilan, rojbin, rojin, havin, evin, arin ve son olarak benim kendi ismim olan Şehriban 😂
La_Liberte Sehrbnon122 😅😅 hepsi çok güzel ama hepsi var valla o yüzden zorlanıyorum😅 Zerda çok güzel ama bir zamanlar dizi vardı hep onunla biliniyor 🙈 bir de Arin yok o da ateşten anlamına geliyor ya çekiniyorum 😅 çok teşekkür ederim 🥰
La_Liberte Nsnese bir deneyeyim 😅 nasıl olsa beğenmez diye hiç söylemedim. Onun bana önerdiği Dilşa 😅 o da benim çok içime sinmedi 🤦🏼♀️