La_Liberte Durubebegim Bejna az önce arkadaş da söyledi güzel 🥰 ama şimdi düşündüm de ben de eşim de uzun değiliz kızımız da çok uzun olmaz biraz çelişkili olur 🙈 Hevi’miz var. Dıljin güzel ♥️Çok teşekkür ederim ☺️
Durubebegim La_Liberte rica ederim ne demek bejna koyun ki bejna bılınd olsun işin şakası tabikide 😁 bulurum ben sana güzel isimler 😘ben Roza ve sidal ismini çok istiyordum kızıma ama eşimin aşırı elitliği sayesinde duru koyduk😂
lavininannesii La_Liberte aa nasıl yaaa benim tanıdığım Lavin yok bide erkek mi varmış ben şok🤭😂😂ailede full kürtçe isim varmış işin zor o zaman 😂
La_Liberte lavininannesii valla tanıdığım tek Lavin. Şu an 26 yaşında vardır sanırım. hatta adına parfümeri açılmış😅🥰 ama yeni nesil hep kızlara koyuyor ve bence kıza daha çok yakışıyor 🙈 ayy sormayın Roza istiyordum teyzem kızının ismini Roza koydu ben koydum daha doğrusu 😅
La_Liberte isimsizzz Elizan ismini ben de beğenmiştim ama Kürtçe değil sanırım ☺️ Eşim de bugün Dilşa dedi ☺️ Çok teşekkür ederim ☺️🙏🏻
lavininannesii La_Liberte gerçekten çok şaşırdım erkek Lavine😇isim meselesi zaten çok zor ben hamileyken anladım bu kadar zor olmamalı ya diyodum ama bir türlü de karar veremiyodum Allah yardımcın olsun😂
La_Liberte Durubebegim yaa çok teşekkür ederim bekliyorum 🥰😘ayy Roza benim kanayan yaram 😅 kendi ellerimle verdim bu ismi. 5 sene önce kuzenime koydum 🙈 Bejna olursa bu sefer kısa olursa dalga geçerler kızımla kıyamam 😅🙈 Duru ismi en sevdiğim Türkçe isimlerden ☺️
La_Liberte lavininannesii evet ben söyleyince herkes şaşırıyor 🙈 bence Lavin çok güzel bir isim çok güzel düşünmüşsünüz 🥰 gerçekten zormuş. Zamanında herkese güzel isimler buldum koydular benim kızım isimsiz kaldı 😅
Dildar La_Liberte ayy benim ismimde Dildar halamın bir arkadaşı söylemiş bu ismi iç Anadolu Bölgesinde yaşıyorum vee ilk duyanlar çok şaşırıyorlar, Farsça kökenli demişlerdi manası da birinin gönlünü almış sevgili, gönül çalan
Evhamlianne92 La_Liberte sayet kizim olsaydi hivda koyacaktim ama nasip olmadi, dusunebilirsin artik bende kiz olursa bir sonraki diye dusunuyorum. Mizginde duymustum
La_Liberte Evhamlianne92 Hivda ve Mizgin güzel bence de ama yakınlarımızda var ☺️ Allah nasip etsin size de inşallah 🥰
Kvser La_Liberte Diyarbakırlı üniversite kız arkadaşım vardı adı HEBUN . Genelde erkeğe konuluyormuş öyle demişti ama batı da adı çok beğenildi kulaga hoş geliyor . Rabbim inşallah bana da anneliği nasip eder 🤲🏻
Sehersudi La_Liberte kız ismi. Ama erkeklere de takan çok. Ailede varsa zaten kpymayın. Sonra bizden gördü diyen oluyır.
La_Liberte Sehersudi aynen öyle haklısınız 🥰 aslında oğlumuzun ismiyle eşimin ablasının oğlunun ismi aynıydı ama ikisinin de iki ismi olduğu için bir de eşim yıllardır bu ismi istediği için hiç çekinmeden koymuştuk. Herkes biliyordu bu ismi ne kadar çok istediğini. Yoksa ben de istemezdim. Şimdi kıza bulamıyoruz ♥️
Evhamlianne92 La_Liberte mizgini duydum da Hivdayi duymamistim. Hatta karnimi hivdosum diye seviyordum o kadar benimsemistim. Bakalim 2. ins
La_Liberte Nsnese hay ağzına sağlık ya 😅 vallahi ben de sevmiyorum nedense kırklı yaşlarında kadınlar canlanıyor gözümde 🙈
Oznurcakir La_Liberte valla sordum ne zaman belki olur 14. Haftalarda falan bakalım yanılma payı mutlaka oluyor 🥰sağlıklı olsun da insallah kız isterim 😎
La_Liberte Oznurcakir 12. Haftada tahminde bulunuyor 🙈 hatta ben istemiyorum tahmin demiştim kendisi ısrar etmişti hiç mi söylemeyeyim diye 😅 sonra erkek dedi 🙈