Cokaskannecim 34 haftalık hamileyim. 93′le hamile kaldım. 89′a kadar düştüm. Çok şükür şimdiyse 93′üm 🙏 Bebişimin sağlığı ve kilosu yerinde hatta kilosu 1-2 hafta önde dedi doktorumuz 🤲
Degisken89 gizemrdpl İlk hamileliğimde 12 İkincide 6 Üçüncüde herhalde 20 alcam çünkü üç saatte bir acıkıyorum daha 6 haftalık üstelik.yemek yemekten, hazırlamaktan ,açken bulantıdan nefret ettim.
elifuslu1002 gizemrdpl 12 13 de ben aldım ama durdu sanırım almıyorum artık heralde daha 26 haftalığım daha var yani alirmiyim bilmiyorum inşallah almam duba gibi oldum
serap_bayram gizemrdpl İlkinde cok almistm 20 25 kilo feln onu cok veremeden smdi iki yasnda , ikincisine hamileyim sukur bunda 8 kilo almisim 121 kilo ile hamile kaldim 129 kiloyum 38+2 haftalik hamileyim bu saatten sonra dha almam herhalde insaAllah vericm odemim cok fazla onu atamadim ilkinde ondan kldi zaten ama baklm insaAllah dogurayim saglicakla veririm🤗
Deletedmom7373700 hulyaca belli de olmaz aslında. 20. Haftaya kadar almazsam diyorum kâr. Yolun yarısı ediyor zaten 😂 sonrasında da her ay 1-2 kilo alsan çok ideal dedi doktorum. Bakalım nasıl ilerleyecek
hulyaca Deletedmom7373700 benim de hedefim 20 ye kadar almayıp sonra az az almak 🙈 tabi ne kadar başarılı olurum bilmem. Çünkü kızımda 18 kilo almıştım. Şimdi kilodan korkuyorum 🙈😅
minikturtam1 gizemrdpl bizde 18+6 haftaligiz. Henüz hiç kilo almadım. 20 haftaya kadar almamayı planliyorum. 😊 Pkos oldugu icin dikkat et demisti doktorum. İnş. 8-10 kilo ile yaparım kapanışı 🤲
EmelBG_ gizemrdpl 20 haftadan önce 3-5 kg arası almıştım sonradan ödem şişlik olmuş tansiyon su fazlalıgı kaynağı bir ayda 7 kg almıstım toplamda 15 kg ile bitirmiştim .Doğumdan 2-3 ay sonra 15 kg geri vermiştim hamilelik kilosu kalıcı olmuyor genel olarak .Nadir insanlarda kalıyor 🌸. Bu hamileliğim de adete göre 10 haftalık beta değerine göre ortalam 8 haftalık çıkıyoruz bakalım doktor ne diyecek 😂. -5 kg verdim salona gidiyorum cunku 7 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu . 69 kg suan -10 kg vermeyi hedefliyorum 5-6 aya kadar sonra bi 5 kg alırım diye tahmın ediyorum bakalım 🌸
Gulergulmez 28 haftalığım, 10 kilo aldım, 63tüm,73 oldum. Diğer iki hamileliğimde 20 kilo fazlayla doğuma gittim, bakalım bunda da o kadar olacak mı☺️