Berrafiliz gizemrdpl 38+1 15 kg aldım ama son haftalar iştahım kesildi meyveden başka bir şey yiyemiyorum
Babysharkk gizemrdpl 10 kiloyu aldığımdan beri daha almıcam diyorum ama gidiyor bir şekilde anlamadım 🫠🥲
EsraveMasal2020 Deletedmom7373700 meslek sırrı söyleyemem 😂😂şaka şaka herhangi bir şey yapmadım aslında 87 kilo ile hamile kaldım şuan 84 kiloyum boyumda uzun olduğu için görenler 70 felan diyor kiloma yanı 😂
Deletedmom7373700 EsraveMasal2020 çok iyi ya 😂 19. Haftaya gircem. Bende daha kilo almadım. İnşallah böyle olur benimde 😂
Limonzeytin gizemrdpl bende siz gibiyim 30.haftada 13 kilo almştm. Haftaya kontrlm var alıyorm yani son zamanlara yaklaştkçada alıcaz gbi duruyo veririz doğmdan sonra ben pek takmıyorm açkçası. Kılo alımı naslsa olck
star3star gizemrdpl ikizlerime hamileyim şuan 28+4 günlüğüm.60 ile hamile kaldım en son 27.haftamda kontrolüm vardı ve tam 10,5 kilo almışım.doğuma kadar bi 10 kilo daha alırım diye düşünüyorum
hulyaca Deletedmom7373700 aynıyız seninle ben de kilo almadım 19+2 yim 🙃 ama şimdiden sonra alınır gibi. Ne kadar az o kadar iyi 😅
Sedamasall gizemrdpl bende 15 kilo aldım 33 haftalık hamileyim 😏 71 le hamile kalmıştım şuan 86 dayım inşallah 90 la kapatırım sanki daha 90 küsüre gidicek gibi geliyor
hulyaca Sedamasall ilk kızım da 31. Haftadan 40. Haftaya kadar 4 kilo almıştım. Bence sen de almazsın merak etme 😇 benim hatam başta çok almak oldu. Çünkü Doğuma 18 kilo alarak girdim 98 ile 🫠
hulyaca gizemrdpl 19+2 yim daha almadım ama alacak gibiyim artık şimdiden sonda 🫠🙈 ilk kızımda toplam 18 kilo almıştım 🤣🙈
Deletedmom7373700 hulyaca belli de olmaz aslında. 20. Haftaya kadar almazsam diyorum kâr. Yolun yarısı ediyor zaten 😂 sonrasında da her ay 1-2 kilo alsan çok ideal dedi doktorum. Bakalım nasıl ilerleyecek
Sehliye gizemrdpl son üç ay çok aşır kilo alıyorsun zaten ben son üç içindeyim 15 kilo son ayda bianada aldım…