Asilbeyveannesi gizemrdpl 53 kiloyla hamile kaldım 63 gördüm ama son 1 aydır iştahsızlık tan 3 kilo vermişim en son 60 di bebeğin gelişim ve kilosu için iyi dedi doktor ama kilo vermiş olmak üzüyor açıkçası
hulyaca Deletedmom7373700 benim de hedefim 20 ye kadar almayıp sonra az az almak 🙈 tabi ne kadar başarılı olurum bilmem. Çünkü kızımda 18 kilo almıştım. Şimdi kilodan korkuyorum 🙈😅
Deletedmom7373700 hulyaca başarırız inşallah ya 😂 benim ilk gebelik. Biz dikkat edelim de olursa da yapacak bişey yok. En azından biz dikkat ettik deriz 😂
Marblingg gizemrdpl 31 haftalik 8 kilo aldim 77 kiloyla basladim bebisin gobegi 34 haftalik cikiyo😂😂😂
whitemoon Ben de daha 28 haftalıkke n 20 kilo almıştım ama o kadar da yemiyorum gerçekten de genelde bu kadar hızlı alınanlar ödem oluyormuş ama meçhul tabi orası da
Elmas94 Minigebe ben de 47 ile hamile kalıp 71 kg ile doğuma gittim ilk hafta 10’u gitti direkt, şuan kızım 2 aylık ben 58 kiloyum. Çok zayıf olanlar fazla kilo alıyolar gördüğüm kadarıyla ama doğumdan sonra hızlı gidiyor 🌸