Ayliz_123 _momy_ 37+4 18 temmuz gözüküyor bakalım beklemedeyüz her gün elim evde ya doğum olursa diye hazırlıklar tamam herhalde bir şey çıkmazsa
_momy_ Ayliz_123 ben daha bebek bezine karar veremedim ben prima almak istiyorum eşimde sleppy filan daha uygun fiyat alalım diyor yorumlar iyi diyor 😇🥹 kararsızlığımızdan bu haftalara geldik halen duruyor
prettywoman01 37+0 38+4 de sezeryan olucam inşallah tabi bebek erken gelmek isterse bişe diyemem çünkü sancılarım başladı:) herşeyimiz hazır bebisi bekliyoruz korku ve heyecanla
_momy_ prettywoman01 oyyy bebiş sağlıkla inşallah 🪁🧿🙏 benim kızım da inmiş kanala ama erken daha küçük de 2440 kilosu iki hafta dinlen dedi doktor erken doğum riskim de var yine de belli olmaz tabi
_momy_ benimmdunyamm ayyy bende öyleyim çok zor geçti hamileliğim ondan belki de bugün telefon takviminde 1 temmuz görünce böyle çizgi film karakterleri gibi oldum bir tebessümler bir birşeyler 😅😅😅😅
127383 _momy_ yok bitanem normal bekliyoruz😁 38+1 olduk bugun. Benim de doktorum normal diye diretiyor ama ne açılma ne bsey hic bi sanci da yok nasil olacak bilmiyorum kanala daha girmemis
_momy_ 127383 ay benim 35 de girmiş erken doğum riskim var doktor da iki hafta daha içerde tutmaya çalışıcaz dedi ani durumda hemen ara dedi ay bebişşşşş temmuz geldi ya şükür şükür
Kayaaelif 127383 of benımde sızınle aynı bebegın başı aşagıda ve alt kısmımda çok agrı war açılmam yok nasıl olucak bılmıyorum 😔artık gelsın ıstıyorum
Selothatun _momy_ Allah korusun doktorunuz en iyisini yapmış. Her iki doğumda da kan kaybediyor vücut o yüzden takviye şart.
_momy_ Selothatun iki doz alıcam birini bu hafta aldım bebiş işte diğeri de bayrama denk geliyor poliklinik kapalı diye onu da bayramdan sonraya 18 de inşallah bakalım kızım erken gelmezse şayet tabi 🧿💎🧸🤰🏻
ipek9 _momy_ benim de kan seviyelerim düşük haftaya kadar 2kere serum yapacağız dedi bakalım nasıl olacakk
_momy_ ipek9 aynen bana da iki serum dedi bebiş birini yaptık diğeri de bayrama denk geliyor bayramdan sonra komtrol edicek gerek duyarsa onu da alıcam çok düşmüş işte bebiş yaptırcaz ne yapalım
_momy_ ArasAsya ayyy inşallah sağlıkla kavuşun bebiş sezeryan olacaksın dimi o zaman ? benim doktorum da normal diyor ne zaman olur bilmiyorum ama öngördüğüm temmuz sonu dedi bugünde 1 temmuzzzzz geldi çattı son ay resmen 🤰🏻🤰🏻🤰🏻💜🪁
zeynepdurunun_annesi _momy_ 37+2 dem merhaba 🐣 tahmini doğum 18-19 temmuz ama bana sorarsanız 14 temmuzda gelicek kızçem 😂 hatta daha erken bile olabilir çok fazla bel ağrım var kasılmalarım da srtmaya başladıı çok heyecanlıyıız 😂😂
_momy_ zeynepdurunun_annesi oyy hep ağrılar sızılar bebiş benim de öyle inan sırt bel halsizlik demir eksikliğinden tansiyon düşmesi ğzerine sürekli bayılma halsizlik oy oy 🥹🥹🥹🥹
Ayliz_123 _momy_ slepy güzel bence primanın uygulamasını kullanıyorum puan veriyor günlük girişe fişten yükleyip puan kazanılıyor
aslhankrhan94 _momy_ Zaman hızlaa geçiyoor 🥳🥳 Allahım sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah. 🤲 Kanala girip girmediğini ultrasondan bakıp söyleyebiliyor mu acaba? İkidir doktoruma soruyorum burdan belli olmaz diyolar. 🤔
_momy_ aslhankrhan94 benim ki söyledi bebiş inan ki durumum zaten riskliydi ama belli de olmaz erken de olur geç de normalde bu ay sonu ama heran gelebilir işte 💐😇🌷🪁