_momy_ aslhankrhan94 benim ki söyledi bebiş inan ki durumum zaten riskliydi ama belli de olmaz erken de olur geç de normalde bu ay sonu ama heran gelebilir işte 💐😇🌷🪁
aslhankrhan94 _momy_ Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah, ne kadar uğraşsak da bebişler istedikleri zaman geliyor zaten 🥳🥳😍
Halideoltn Biz de 36+3 olduk Allah’ın izniyle bugün kontrolümüz var benim de sancılarım başladı Rabb’im tüm hamile anneleri tek sancı da dogurmayi nasip etsin inşallah :)
Halideoltn Selothatun merak ettim nasıl oldunuz benim sancım yok ama bebek aşağıya çok baskı yapıyor 14 gün var doğuma biraz hareketliyiz geceleri ☺️
Menbes34 Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 36 4 deyim bende bu hafta başı bebeğimin g3lişmediğini öğrendim Bi hafta daha süre tanıdı Dr inşallah bu hafta kilo almıştır dualarınıza talibim
gulcanaraz 127383 aynıyız seninle oğlumu bende dört gözle bekliyorum inşallah bir hafta sonra gelir daha fazla uzatmaz
Melikeex _momy_ 37.haftadan selam herseyımız hazır bı iki ufak eksik var onlarıda 5 inde tamamlıycaz ne zaman gelir bilemiyorum tahminı dogum tarihi 22 temmuz
Pyrz_07 _momy_ bende 35+1 haftalığım beşiği kurduk ama henüz uyuku setini yıkamadım doğum 25 temmuzda doğuma yakın yıkmayı düşünüyorum çok az kaldı ama hala hastane çantamı hazırlamadım bugün son kıyafetleri ütülücem sonra hazırlamayı düşünüyorum
Ayliz_123 _momy_ slepy güzel bence primanın uygulamasını kullanıyorum puan veriyor günlük girişe fişten yükleyip puan kazanılıyor
gozgozanne _momy_ çok heyecanlı az kaldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Sağlıkla alalım kucağımıza bebislerimizi 🤗💜
Sedose Bizde 36+5 iz 😄 son kontrolünde doğum pozisyonunda değil ters duruyor demişti doktor, bence hala aynı şekilde duruyor dönmedi gibi 😅 sancim da var mı yok mu bilemiyorum dünden beri ara sıra hafif adet sancısı oluyor ama hayırlısı bakalım
Blgnaydmr _momy_ 36+4 den selamlar 🌸 bi kaç gündür ağrılarım olduğu için her şeyimizı hazırladık çarşamba kontrolümüz var hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🐣
mnrgnc _momy_ bende 38. Haftamdaym son 12 gün 🥺kızım henüz kanalda değil ama inşallah çok geç kalmadan gelir 🤲🏻😍😍
Kartaaneesiii Bizde 36 haftalığız Temmuz sonu demişti doktorumuz ama ben erken hissediyorum belki de erken gelmesini istediğim içindir😅 erken dediğim 38 haftada falan özledimm yavrumu ya ilk hamileliğim ve kendimi bildim bileli sanki hamile gibiyim 😅 hazırlıklarımız tamam hastane çantamızda lohusa pijamamı ütüleyip koymam lazım bir de çikolata yaptırmadım daha odamız da hazırr
181019 Bet7408 merhaba normalde benmde 13 temmuzdu. Bayram tatili 9 güne çıktı ya dr lar eger tatil yaparsa büyük ihtimalle benım bebegı arifede alır sanırım çok heyecan bastı. Özel hastane bizimki sizde mi özele gıdıyorsunuz dr unuzla tatil hakkında konustunuz mu ben yarın son kontrole gideceğim inşallah. Tarihi erken alabilir sanırm @prettywoman01 bu arada sezaryen mı kızlar sizin benım sezaryen oldu için tarih de karar kılmıştı
Bet7408 181019 canım doktorumla konuştum 13 tammuzda alacağını söyledi kendisinin tatilde burda olduğunu söyledi erkene almadı yani
prettywoman01 181019 evet cnm sezeryan bende az önce doktordan geliyorum arefe gününe karar kıldık bizimki sabırsız 38 haftaya bir gün kala alacaz oglusumuzu.