34+5haftadakiler baka bilirmk
Rehile benimde aynı şekilde oldu kontrole geldim nst de sanci çıktı ama hıc sancı hissetmiyordum yatisimi yaptılar bugün 34+6 . Rahim ağzı kısalmış 1cm de açıklık varmış görmezden gelmeyin ciğer geliştirici iğne yaptilar sürekli net bağlı serum veriyorlar her hangi bi durumda doğuma alinicam. Hakkımızda hayırlısı artik🤲
Betulpoyraz hakkımızda hayırlısı bende gidicem doktora bir azdan bebek kanala inmemiş benim ama acılma olirmu
Rehile yemin ediyorum aynı durumu yaşıyorum altta da çok baskı var
Ecemselmaarslan bunnar tesr dönmesin midemde aşırı yanıyo 😁 icerde ne yapıyolar acaba
Rehile günümüzü uzattı doktor anlamadım bi diyorki istersen bayram öncesi alabilirim bir diyor bebek.zayif temmuz 19 da alalım diyor.bebek 2720gr bana normal geldi.temmuz 14de alacaktı
htcuzyrr11 haftan nasıl canım bencede normal ama belkode bi bldiği vardır 1 gün gündür soncta benmde günüm belli oldu 26 sı kesnleşti İnşallah Kilosu vs iyi şu anlık 35+3çüz
Rehile 37 haftayim haftasına göre uyumlu dedi ama dediğiniz gibi doktorum da aynısını söyledi Allah var bir gün bir haftaya denk hamilelikte dedi
Rehile nst cekiliyosun sancina bakiyolar.benim boyleydi gottim cok dusuk cikti
Rehile magnezyum icmeye devam edin.. benimle ayni hafyadasiniz ben yeni nst baglandim sanci falan yoktu.. arada bebek toplanio benimde iki gogus ortasina ama benim bebegin kafasi kalp den tarafta beli poposu safradan karacigere dogru makat gelisli