• Gebelik
  • 34+5haftadakiler baka bilirmk

Rehile son15 gündür baya sık yaşıyordum herhalde çalışıyordum ondan diyordum ama değilmiş buradaki doktorlar bu kasılmaları ciddiye alın diyorlar

Rehile canım benimde aynı ya bende salı günü randevuma gidicem inşallah erken gelme gibi bı niyeti yoktur

acemimom1 benimde salı kendi doktoruma randevu Zaman gecmiycek gibi

Rehile
      Salam men 30+4 heftedeyem mende de ele çox olur. Hekim dedi uşagin başi hele yuxaridadi deye dedi ona gore ele olur, hem uje axir heftelerdi deye sanci olmasida normaldi dedi. Magnezyum içirem ele onun tesirine gore daha azalib mende

Rehile benimde aynı şekilde oldu kontrole geldim nst de sanci çıktı ama hıc sancı hissetmiyordum yatisimi yaptılar bugün 34+6 . Rahim ağzı kısalmış 1cm de açıklık varmış görmezden gelmeyin ciğer geliştirici iğne yaptilar sürekli net bağlı serum veriyorlar her hangi bi durumda doğuma alinicam. Hakkımızda hayırlısı artik🤲

Betulpoyraz hakkımızda hayırlısı bende gidicem doktora bir azdan bebek kanala inmemiş benim ama acılma olirmu

Ecemselmaarslan bunnar tesr dönmesin midemde aşırı yanıyo 😁 icerde ne yapıyolar acaba

5 gün sonra

Rehile günümüzü uzattı doktor anlamadım bi diyorki istersen bayram öncesi alabilirim bir diyor bebek.zayif temmuz 19 da alalım diyor.bebek 2720gr bana normal geldi.temmuz 14de alacaktı

htcuzyrr11 haftan nasıl canım bencede normal ama belkode bi bldiği vardır 1 gün gündür soncta benmde günüm belli oldu 26 sı kesnleşti İnşallah Kilosu vs iyi şu anlık 35+3çüz

Rehile 37 haftayim haftasına göre uyumlu dedi ama dediğiniz gibi doktorum da aynısını söyledi Allah var bir gün bir haftaya denk hamilelikte dedi

Rehile benim de öyle yaa aşağı boş midemde taş gibi nefes bile alamıyorum çok rahatsız oluyorum

Melek-41 az kaldı Bu günneriz özleyecez doğum pisikolojisine girdim🤭

Rehile ☺️☺️benim 4. Ya ben ozlememistim özlemeye fırsatım olmamıştı nasıl olduysa bende anlamadım

Rehile nst cekiliyosun sancina bakiyolar.benim boyleydi gottim cok dusuk cikti

Melek-41 yaa Allah analı babalı büyütsün maşallah size

Rehile magnezyum icmeye devam edin.. benimle ayni hafyadasiniz ben yeni nst baglandim sanci falan yoktu.. arada bebek toplanio benimde iki gogus ortasina ama benim bebegin kafasi kalp den tarafta beli poposu safradan karacigere dogru makat gelisli