taninmayananne _ozlmm ay hic bilmiyordum hemen bi kataloga bakim 😁😁 benim ihtiyacim yok bitane hastane cikisi alacagim isimli bide muslin ortu alirim eger geliyorsa
_ozlmm taninmayananne müslin örtü gelmiyor galiba ya ama 101 marketlerde çok kalmıştı müslin örtüler bizim burda hala da var bakabilirsiniz bi 101 lere de
taninmayananne _ozlmm evet baktim yokmus maalesef a101e baktim ama pembeli kalmisti o yuzden almadim. Kismette varsa buluruz yoksa baska bir yerden alacagim zaten
Cutepet _ozlmm geçen a101 e gelenlerden ben baya eksik tamamlamıştım. Ama oraya gelen bodyler ve alt üst takımlar hep yamuk dikilmişti. Çıtçıtları hepsi ayrı yere bakıyodu. 19₺ trendyolda 2li bodyler var onlardan almıştım çok güzel çıktı.
_ozlmm Cutepet doğrudur ben giyim olarak hiç almadım marketlerden genelde trendyolda necix diye satıcı var ordan alıyorum kumaşlarını beğeniyorum yumuşacık geldi hep birde evimin Yakınında bebek mağazası ile tedi var çoğunlukla da ordan aldım çıtçıtlı badiler falan tedi de 20 25 TL arası onlarda çok güzeldi
Gny18 Deletedmom83940 kuvet çok pahalı kız. Ben şok marketten eve sipariş ettim 99 tl kapıma kadar geldi aynı gün içinde teslim ettiler hemde.
smnrsmnr Mama sandalyesi nasıl acaba yaaa. Trendyolda 249, hepsiburada da aynı ürün 350 tl. Bende mama sandalyesi alayım dedim ama ürün güzel mı bilemedim
_ozlmm smnrsmnr ne kadar kötü olabilir ki ya mama sandalyesi sonuçta ben almamış olsaydım alırdım diye düşünüyorum minderli olduğu için öbür mindersiz olanları pek sevmiyorum sert oluyor plastiği falan
_ozlmm smnrsmnr evet tanıdık varsa ayırtmak daha güzel oluyor yada 9 değil 10 da gidilip birden fazla bim varsa az gidilene gidilmek gerekiyor 😂 bizim burda iki tane var birisi ayak üstü olduğu için herkes oraya gidiyor hiçbir şey kalmıyor ama öbür bimde hep kalıyor dağılmamış oluyor
Gny18 Deletedmom83940 yani uygulamaya bi bakın belki ellerinde kalan vardır şansınıza artık varsa hiç kaçırmayın. Ben ikizlerim için aldım 4 yaşındaki kızım nasipleniyor şu an 😂 taş gibi kuvet valla. Yoksada takip edin uygulamadan sepete ekleyin geldiği anda bildirim gelecektir size.
smnrsmnr _ozlmm bir tanıdık vardı ama 1 adet geleceği için ayıramazmıs ama kısmet ya almak isteyen daha çok ihtiyacı olan birine kazım olur belki. Eşim kalsın başka yerden alırız dedi