Bade5 _ozlmm nevresim seti ile oyuncak almayı düşünüyorum. Oyuncakların fiyatları iyi dedi arkadaşım normalde daha pahalıymış
smnrsmnr _ozlmm bir tanıdık vardı ama 1 adet geleceği için ayıramazmıs ama kısmet ya almak isteyen daha çok ihtiyacı olan birine kazım olur belki. Eşim kalsın başka yerden alırız dedi
Munure Hamisbirhemsire trendyola bakmadım aynı fiyat mi ben hepsiden baktım 270 di ay aynı fiyatsa hiç gerek yok
Gny18 Deletedmom83940 yani uygulamaya bi bakın belki ellerinde kalan vardır şansınıza artık varsa hiç kaçırmayın. Ben ikizlerim için aldım 4 yaşındaki kızım nasipleniyor şu an 😂 taş gibi kuvet valla. Yoksada takip edin uygulamadan sepete ekleyin geldiği anda bildirim gelecektir size.
hukukcuanne_06 _ozlmm eşimi küvet almaya gönderecektim sonra Trendyol a baktım fiyat olarak çok da afaki bi fark yok diye aman ne uğraşcan kapışmakla dedim😃 akşam iş çıkışı gittiğimde kalan bi şeyler olursa alırım artık😅
_ozlmm hukukcuanne_06 evet çok fiyat farkı yoksa internet alışveriş daha iyi kapışma olmadan kapında 😂
Melegimin_annesi _ozlmm Ben bu sefer beğenmedim gelenleri aynı fiyata başka yerlerden de alabilirim zıbınların tek beyaz rengi var çeşit fazla olsaydı güzel olabilirdi önceden daha güzel şeyler geliyordu
Senazeynep34 Bende kitapları almak istiyorum. Odasında kocaman kütüphane var. Kendi kitaplarimi oradan kaldırmayı düşünüyorum yırtar falan diye. O yüzden boş durmaması adina kitap almam lqzim 😃
EzgiG _ozlmm walla bizim burda ki bim e erkenden geliyor bitiyor hep yetişemiyorum bu akşam gidip bakıcam geldi mi diye 😂