Sumeyye_topal Papatya1997 hemde çok bakımlıydı diyelim 😀 çok zor bi hamilelik geçiriyorum 4 aydır kafam kalkmıyor bakım neydı 😣😀 Aşağıdaki kayınvalidesini seviyor mu 🤩
Sibelosman Sumeyye_topal evet çok seviyorum gerçekten annemden ayırt etmem 4 yıl oldu evleneli nerdeyse 😂🧿 aşağıdaki anne bu aralar cok mu düşünceli 🤣
MorKelebek54 Sevzell sevmediğim pırasa sevdigim tavuklu olan her yemegi 😂😂😂😂 pekiii aşağıdakinin en sevdgi şehir??
Evimizinmutlulugu Mommyandbaby Tabikide okadar diye bilirim annemden kat kat iyi ve fazlası rabbim uzun ömerler versin
Haticecebrail21 Rukiss35 Hiç ümidinizi yitirmeyin hiç olmadigı yerde bir bakmissiniz ki hamilesiniz🙂bn hamile kaliyordum da ne oluyordu 3 kez kürtaj oldum 4.de Rabbim nasip etti cok sukur
dorukcuum Nurcantas65 sıcak havalarda hamileyken ağda hiç çekilmiyor jilet anında boy gösteriyor birgün de olsa rahat olmak isterdim valla ah kadın olmak 😄🌸
Nurcantas65 dorukcuum geçen ilk defa yapayım dedim kendimi doğradım bildiğin jiletle 😂 sinir bozucu ya neyse dogsunlarda bebisler hallederiz hepsini
dorukcuum Nurcantas65 şimdilik onlar için idare etmeye devam canımız yokmuşcasına birde kadının kadını yadırgaması var ya yok oran kararmış yok burana jilet mi vurdun kökleri sertleşmiş 😂
Acemianne35 Sevzell Yok hem çok iyi anlaşıyor hem çok seviyoruz ❤️🧿 Aşağıdakinin en sevmediği kişi şu hayatta eltisi 😂
arassmom Acemianne35 Ay eltim yok hahaha bi görümcem var 17 yaşında çöpsüz üzüm bir koca aldım diyebilirim çok şükür 😂 Aşağıdaki dinlemeyi sevdiğin müzik türü 😇
Ezgisrerkli arassmom Her türde müziği severim müzik olsun yeter ama davul zurnaya ayrı bir zaafım var 😂 Aşağıdakinin en nefret ettiği şey ne ?
MinikBrokoli Ezgisrerkli sürekli ve boş boş konuşan insanlardan nefret ederim , susmak bilmeyen insanlardan 😂😂 insanın beynini …. Aşağıdakinin sevmediği ama görüşmek zorunda olduğu akrabalarına tavrı nasıldır 😇
GizemAlkan sevmediğim kişilerle gerçekten görüşmüyorumm. akrabalarda farklı şehirde olduğu için bayramlarda da sıkıntı olmuyor. Aşağıdaki kişi Nasıl gidiyor hamilelik?