gorky İyi hoş güzel sadece geceleri birazcık dürtülüyorum 30.hafta içerisindeyiz diye artık herhalde ☺️ Evliliğinde mutlu musun seni rahatsız eden şeyler neler
Bebeto_aleyna gorky mutlulukla mutsuzluk arasindaki o ince. Cizgideyim genelde hamilelik ve stres ile aglamakli ve kavgali geciyor esimde saolsun hic anlamaz dinlemez varsa yoksa para getirir gerisi onemsizdir Asagidaki cok guzel hamilelik yasiyor ama ……….. Dan cok zorlandi
Ela7400 gorky Her evlilikte olduğu gibi sorunlar oluyor elbette ama herşeye rağmen eşimi seviyorum.. beni en çok rahatsız eden eşimin ailesinin kendine göre verdikleri kararlar beni hiçe saymaları eşimle de problemlerimiz bundan yana oluyor genel de malesef ki bıktım geri kafalılıklarından eski usul gelin istemlerinden.. 🤦🏻♀️ aşağı daki normal doğum istiyorsun ?
xuennee Allah nasip ederse tabiiki normal doğum, en kolayından inşallaaaaah :) Aşağıdaki hangi folik asiti kullandın/kullanıyorsun?
tontonhanim minikbiranne35_ hayırlısıyla bebeğimi kucağıma almak 🥰 Aşağıdakinin en büyük korkusu ne ?
dorukcuum Nurcantas65 şimdilik onlar için idare etmeye devam canımız yokmuşcasına birde kadının kadını yadırgaması var ya yok oran kararmış yok burana jilet mi vurdun kökleri sertleşmiş 😂