Yakut16 Gamze_toydemir çok hayalim var bebekle ilgili ama daha nasip olmadı tedavi görüyorum dua edin aşağıdaki hamile ikiz bekliyor ;)
Haticecebrail21 Yakut16 Evet hamileyim yalniz ikiz degil tekiz😄 Asagidakinin ilk hamileligi hep yatakta geciriyor😉
Sehnaz34 rkyycbnn acıkma mı bilmem ama canım çekti az önce çikolata yedim 😂😂 Aşağıdakinin kızı olucak ☺️
kubranur_71 Haticecebrail21 hayır 3. Hamilelik ama inşallah doğacak olan ilk bebeğim evet yatakta geçiyor serklajliyim 🤣 aşağıdaki çok güzel bir hamilelik geçiriyor
Hakanbuse kubranur_71 hayır erken doğum tehlikesini yeni atlattım ilk 3 ay sürekli kustum bi an önce doğursam diye düşünüyorum ama doğumdan korkuyorum 😂aşağıdaki kişinin ilk hamileliği ve daha 20 haftasini doldurmamış
Rukiss35 kubranur_71 maalesef. 3 senedir çocuk istiyorum ve Rabbim henüz nasip etmedi. Aşağıdakinin bebişi erkek 🤗
Fjfhjhgjgghg 1oznuur ayyy evet ne oldu diyordum bende yatirmadi şuan çok kotu hareket ediyor inşallah normaldir 😂 Aşağıdaki geceleri birçok rüya görüyor 😂
Haticecebrail21 Rukiss35 Hiç ümidinizi yitirmeyin hiç olmadigı yerde bir bakmissiniz ki hamilesiniz🙂bn hamile kaliyordum da ne oluyordu 3 kez kürtaj oldum 4.de Rabbim nasip etti cok sukur
Semanurclskn Seydayldrm kesinlikle son günlerimiz ve daralmaktan ağırlaşmaktan uykuya hasret kaldım 😄 Aşagıdakinin bebişi karnında parti parti yapıyor 😄
Heja2121 Semanurclskn yok be daha parti partilere gecmedik çok miniğiz 2 buçuk aylığız😂asagidakinin bebisi kızmı erkekmi🥰