Oslemasel
Bu görevin zorluğunu bilerek isteyerek doktor oluyor olmayacak o zaman yapmayacak bu görevi insan gibi muamele görmek istiyoruz çok bişey değil umarım benim karşılaştığım muameleyi Birgün yaşarsın ve daha iyi anlarsın !!!

Ben devlete gidiyorum evet randevu çok zor bulunuyor ama doktorum çok iyi özelden bile daha iyi ilgileniyor her gittiğimde notu hazır sana bunu demiştik bakalım bu ay devam ediyor mu diyor mesela. Özele de gittim hiç memnun kalmadım açıkçası

Gizem41 her mesleğin zorluğu var tek zor olan meslek doktor gibi davranmayın uzman çavuş olup ailesinden ayrı kalanda var polis olup gece nöbette olan polisler var doktorlar haklarını başka türlü arasınlar bu devride kim haklarını alıyor ki her mesleğin zoru var asgari ücret çalışıp inşaata çalışan insanlar var kaç kat tepede çalışıyorlar illaki doktorların haklı payı vardır yok demiyorum ama halkın suçu ne başka türlü arayabilirler

Haticebykkya

Oslemasel ben 1 ay boyunca çocuğumun görmenin hayalini kurdum heyecanını yaşadım ve gittiğim de aşağılık bi şekilde azarlandım ne yaşadığımı anlayamazsın yaşamadığın için bu mu bizim hakettiğimiz muamele ! Böylelerine nasip olmasın o kutsal görevi yapmak inşallah hakkıyla yerine getirenlere hiç bi sözüm yok !

Oslemasel ona bakarsanız öğretmenlerde öyle evde çocukların kahrını çekmeyen aile var ama öğretmen çekiyor iki ilgi göstermesin çocuğuna öğretmeni sikeyet ediyorlar kendileri bakmaz kapıda tek başına çocuk dolu ama başka yerde kıymetli oluyor

haklisinesracim devletin imkanlarından faydalanamadigimiz için özele gidiyoruz zaten üstelik bu yoklukta . Grev 1 gün olur 2 gün olur anlarım da bokunu çıkardılar artık biz bu yoklukta ordan burdan denklestirip bir şekilde yine parayı bulup özele gidiyoruz gidemeyenler napsin? Hele riskli gebeler ? Her an acilen bir durum oluştuğunda doktoruna muayene olması gerekenler ne yapsın grevcilerin keyfini mi beklesin ? Devletle yönetimle aralarındaki problemin bedelini neden hastalara odetiyorlar hani nerede ettikleri yeminler ?

Ahsenmom bende sağlıkçıyım hastanelerde doktorların ve diğer sağlık personelinin ne zorluklarla baş ettiğini biliyorum fakat aynı gün bütün doktorların iş bırakması, hastaların bu kadar mağdur edilmesi de doğru değil ve bu bir iki kerelik değil her ay en az 2-3 kere iş bırakıyorlar hasta yeğenimin kaç kere randevusu iptal edildi grev yüzünden. Ciddi sağlık sorunları olan fakat maddi imkanları özellere yetmeyen bir dünya insan var ülkemizdeki çoğu insan devlet Hastanesi’ne muhtaç evet bu yönetimin suçu doktorların suçu yok ama arada mağdur olan sadece biz oluyoruz ne yazık ki biraz da bu yönden bakmak lazım diye düşünüyorum

Soncul al bendende o kadar 12 haftalikken gittim 2li test yaptirdim sonucunu alamadim bir dahada randevu bulamadim.suan 19 haftaligim yozgatta yasiyorum 3 kere randevum iptal oldu ozele gittim hastane kapandi dediler.en son 2 gun once sivasa gittin.3lu testin zamani gecmis dedi doktor.dusunun yani rezilligimizi.bende destek veriyordum ama cok abarttilar artik.grev yapan istifa eden dr larin hic birini ise almamalilar bnce birdaha.