Konuları tartışırken şahsa yönelik hakaret içeren söylemlerde taraflara askı verilecektir. Lütfen üslubumuza dikkat edelim 🙏
Greviniz batsın
Mihrimahvuslat kâpaliymis cnm gittim
NaimeYilmaz çok iyi olur çünkü eleştirinin dozunu baya kaçıran oluyor.
- Düzenlendi
Buketkara haftaya giderim artık 😏 yinede teşekkürler ☺️
- Düzenlendi
Artık sıktı bu saçma isyanlarıniz, 9 gün bayram tatili var aciller dışında kapalı olcak ona niye kimsenin sesi çıkmıyor? Bu toplum böyle iki yüzlü olduğu için böyle oluyor. Alın mutlu olun her yere beş para etmez eğitiim almış yabancılar yerleşiyor. Bakalım onlarada böyle yapacak misiniz
Kimse size bakmak zorunda değil? Grev de hak. Olmasaydı devlet ilişiğini keserdi. Saçma sapan beklentileriniz yüzünden insanlar kaçıp gidiyor inşaallah kapı kapı derman aramak zorunda kalmazssiniz, yok bana gülmedi yok bana onu dedi bunu dedi gibi boş sebeplerle insanları kacirdiginiza yanmazsiniz.
Asıl sizin gereksiz beklentileriniz anlayissizliklariniz batsın.
benimmdunyamm Hanımefendi hafta sonu yapsa bir amacı yokki. Adamlsrın hafta içi yapmasının sebebi zaten işleyişin değişmesi. Farkındamısınız artık hekim bulamıcaz.
Üretim tüketim eğlence hizmet hepsinde grev olabilir hiç birinin bir günlük eksikliği kimseye büyük sorun yaratmaz..ama sağlıkla grev olmaz. Bir saniyelik bir saattlik sağlık eksikliği çok kişinin sağlığına ömrüne zarar verebilir. Başka şekillerde haklarını arasınlar .kalksinlar yürüyüş yapsınlar . Basın açıklaması yapsınlar ama iş bırakma yapmazlar . Seçtikleri meslek buna uygun değil
Soncul anladığım kadarıyla doktor düşmanısınız 😁 biraz önce yorumlarda biz mi dövdük diyen siz iyi-kötü tüm doktorları aynı kefeye koyup renginizi belli etmişsiniz..ben çok iyi doktorlar da tanıdım ve her meslek gibi işini düzgün yapmayanlarına da denk geldim, bi kaç kendini bilmez yüzünden tüm doktorlara mı düşman olayım, ölümle iki kez burun buruna gelmiş bir insan olarak onlar sayesinde hala hayattayım..minnettarım..bi gün bu ülkede doktorlara insan gibi çalışma şartları sağlanırsa eğer, müşteri memnuniyeti için değil de modern tıbbın gerektirdiği şekilde çalışmaları desteklenirse, mesela bilmediğinize eminim ama performans sistemi kaldırılırsa, neden gittiğimde benle uzun uzun ilgilenmedi bana 20 dk ayırıp muayenemi tam yapmadı diye sorgulama hakkı görürüm kendimde..şu an sağlıkta geldiğimiz durumun tek sorumlusu da siyasilerdir, doktorlar değil
Happybebegim pardon da o doktor dövüldüğünde yanında mıydın? Savunabildin mi destek oldun mu, döven serbest bırakıldığında ne yaptın. Sustuk hiçbir şey yapmadık. Onlar zor durumdayken hakediyor oluyor biz zor durumda olunca Allah belasını versin.
Fatma0090 istiyor işte devletten hakkını grev yaparak.
Mizgin09 evet randevu bulmak sıkıntı bulursan da en erken 2 hafta sonrasına veriyor bu sistemin değişmesi lazım nereye kadar böyle gidecek. Sizin orasi neresi hangi şehir merak ettim.
Oslemasel istesin bakalım hakkını isterken de hastalarla duzgun ilgilenip it gibi azarlamamayı da öğrenseler keşke
[silindi]
Soncul seneler once sartlar boyle degildi kusura bakma. 6 7 sene oncede hasta ve hasta yakini siddeti vardi ama bu kadar cok degildi. Halk yuz buldu. Ayrica doktor maasi deyince herkes saygi durusuna gecerdi. Devlet sonradan sistemi mahvetti. Halk galyana geldi birsey olmuyor diye , bu kadar multecide yoktu. Kusura bakma ama suan 10 20 yillik doktor bile eskiden boyleydi lafini kabul etmez :) alim gucunden falan bahsetmiyorum bile.
Mizgin09 umudumuz seçimde canım inşallah ileriye dönük yeniden umutlar yeserir içimizde. 🤲
Mihrimahvuslat gitmediğin iyi olmuş ☺️
[silindi] hiçbir meslek grubuna saygı kalmadı. Artık herkes parası ödenen her şeyi satın alıp, her istediğini yapabileceğini düşünüyor. Özel değil devlet kurumlarında da tutum bu , vergisini ödedikleri içinde sahipleri olduklarını düşünüyorlar. Koşacak insanlarda nezaket kalmadı. Garsonundan doktoruna polisine öğretmenine aklına ne geliyorsa meslek grubu.