Ummu_gulsevinc Deletedmom_11 3 kızımda ekşi ve balık hamsiyi yoğun bir şekilde aserdim tabiki tatlı dan migdem bulanirdi şuan yine hamileyim tam tersi ekşi ve balık ürünlerini yiyemiyorum tuzlu ve tatlı canım istiyor ve bebişim de kız yine 🤣
bahar-1903 Deletedmom_11 bide hep erkek hissediyordum ama kızım olacak 🥰 ve ben hala erkek hissediyorum niye bilmiyorum 😂
Deletedmom_11 bahar-1903 yani eminim cinsiyeti ne olursa olsun sağlığını önemsiyorsunuz ama bazen duyuyorum belki şuan haftası erkense bazen yanlış bilebiliyor Ya doktorlar
bahar-1903 Deletedmom_11 Öyle tabi sağlığı herseyden daha önemli 🙏 Yok değişmez herhalde detaylı ultrason da görmüştük cinsiyetini, önceki kontrollerde göstermedi kendini
Anonymousmom Deletedmom_11 Ekşi şeyler iyi geldi hep banada erik yoğurt elma bebeğimin cinsiyeti kız😇
Senazeynep34 Deletedmom_11 hep ekşi yedim ama erkek oldu 😃 Tatlı hiç sevmem normalde ama bu aralar canım istiyor nedense azar azar yiyorum maalesef 😃
Linasu21 Deletedmom_11 kızımda hep ekşi şeyler aşerdım şimdi hamileyim ve acayıp canım tatlı istiyor bakalım cınsıyetımız ne çıkıcak 😋