Deletedmom_11 Esracicek demekki her bebek kendine has oluyor özellikle 1 den fazla hamilelik geçiren kadınlar bu farkı hemen hissediyor 😂
Aydogdu2 Deletedmom_11 kızımda tursu asardım hep şimdi oğlum olacak yine eksi yiyorum ama birara cikolataya doymadim:)
Deletedmom_11 Balim25 Asli03 Nuray08 Aydogdu2 bu gece gördük ki yok efendim öyle tek klişeyle bebek cinsiyeti öğrenilmezmiş 😂😂😂
Nuray08 Ben oğlumda kavanoz kavanoz nutella yedim ama şimdi sadece meyve ve peynir çeşitleri yiyorum bol bol henuz bulantilardan çok fazla bisey yiyemiyorum cinsiyet icin haftaya tekrar şansımı denicem henuz belli degil 😊
Nuray08 Deletedmom_11 aynen öyle onlar hep hurafe tabiki mera ediyoruz hepimiz eğleniyoruz ama Rabbım sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize 🥰😋
Deletedmom_11 hilalaar bugün hurafeler de yıkıldığına göre artık aşermeyle cinsiyet tayini olayı da bitmiştir 😂😂
hilalaar Deletedmom_11 ahaha bencede vücutta ne eksikse onu aseriyo insan kimisi hiç bisey asermiyo mesela :) ben şubat ayında deli gibi badem çağlası aşerdim😂😂😂
MeriHera Deletedmom_11 aşeren hamileler görünce bazen bir kıskanmıyor değilim ben hiç bir şey aşermiyorum bu konuda çok rahat bir gebelik geçiriyorum. Ve kızım olacak ama öyle ye ekşiyi doğur ayşeyi olayı yaşamadım tatlı ekşi yiyorum herşeyi 😊
Mavisperi Deletedmom_11 hamileligim başından bari tatlı tatlı ibile istemiyorum çikolataya bayılırım 23 haftada 2 tane bile yememisimdir ve hat bugün eksi elma istedi canım oglusum olacak