moom222 Bukiiiiiiii on çok fazla cnm ya bnde 400 600 diyorum ikisinden berinse sktiricam çocuk kiyafetinkirlid eğil bişey değil.neticede
gamonur Bukiiiiiiii valla ben pamuklu programda 30 derecede hızlı yıkama düğmesine bastım 1 saat 20 dakika yıkadı
Bukiiiiiiii gamonur Bende oyle yapayim o zaman ama bebegin butu kiyafetlerini mi pamukluda yikadin acaba canim
moom222 Bukiiiiiiii c m benmde ilk gebelik havalar çok sıcak ile as güneş görsün hemen kurur zaten bnde buyuklere danıştım ordan biliyorum yoksa bildiğimden değil 😅
gamonur Bukiiiiiiii yok sıcak su aldım bir kaba biberon fırçası aldım markası wee baby canım onunla yıkadım benim biberonumda cam ama kaynatmadım
_Arslan_ Bukiiiiiiii bebek programı olsada yıkama daha yenileri bende var yıkadım 40 a almama rahmen sanki küçüldü kıyafetler şimdi günlük yıkamada 30 da yikiorm
_Arslan_ Bukiiiiiiii oda çok kısa oluo ve suyu isitmio bile yıllardır beyaz eşya satış danışmanlığı yapiorm 30_45 dk prigramda 30 derecede yikasan yeterli olur bebek için 15 kısa olur
Yaseminf Bukiiiiiiii benim de bebek programı yok 30 derecede yıkadım 2 kere durulama yaptım deterjan kalmasın diye
minik_koala_ve_annesi Bukiiiiiiii bence 40 derecede yarim saat daha iyi canim buz gibi suyla da camasir yikamak bana hassas gelmiyor her ne kadar giyilmemis olsa bile dikilirken bir suru elden geciyor tekstil kokusu siniyor bir de bebege giydirceksin sonucta bende 40 iyi
pinarkibar minik_koala_ve_annesi merhaba benimde makine de 30 derece yok 40 da yıkamayı düşünüyorum çekme falan olmaz değil mi