Bukiiiiiiii Kizlar 31 hafta oldum artik yarin yikicam kiyafetleri uni baby sivi deterjani aldm. Ama benim makinada bebek programi yok maalsef hangi derecede ve hangi dakikada yıkanmalıyim
gamonur Bukiiiiiiii canm bende bebek programı var ama nerdeyse 3,5 saat sürüyor bende pamuklu programda yıkadım zaten bi leke vs yok tozu gitsin
Mucizem_00 Bukiiiiiiii bence 40 derece normal 1 saate ideal gibi sizin her zamanki Kullandınz program veya hassas program var mı
Bukiiiiiiii Mucizem_00 ben normalde hijyende yikiyorjm kuzum oda 2 bucuk saat suruo kendi kiyafetlerimiz
minik_koala_ve_annesi Bukiiiiiiii bence 40 derecede yarim saat daha iyi canim buz gibi suyla da camasir yikamak bana hassas gelmiyor her ne kadar giyilmemis olsa bile dikilirken bir suru elden geciyor tekstil kokusu siniyor bir de bebege giydirceksin sonucta bende 40 iyi
gamonur Bukiiiiiiii valla ben pamuklu programda 30 derecede hızlı yıkama düğmesine bastım 1 saat 20 dakika yıkadı
Mucizem_00 Bukiiiiiiii baby me de vardı sanırım emzik biberon temizleyici ama gerek yok bence kaynat güzelce sıcak su yeterli
Ormanmeyveli Bukiiiiiiii kız sakın kaynatma bozulur ürünler. Tüm parçaları sök bir tencereye koy üzerine kaynamış 5 dakika beklemiş suyu dök öyle dursun sonra yıkayıp kaldır