minik_koala_ve_annesi Bukiiiiiiii ya da aldiklarinizin uzerinde kullanim.talimatinda yazar zaten kac derece oldugu ona bakin simdi aklima geldi kafanizda karismaz benimkilere baktim simdi tersten yikayiniz 30 derecede yikayiniz diyor
moom222 Bukiiiiiiii c m benmde ilk gebelik havalar çok sıcak ile as güneş görsün hemen kurur zaten bnde buyuklere danıştım ordan biliyorum yoksa bildiğimden değil 😅
Sbryreska Bukiiiiiiii Benim makinemde de bebek programım olmadigindan hassas yıkamada 30 derecede 600 devirde yıkamıştım
gamonur Bukiiiiiiii yok sıcak su aldım bir kaba biberon fırçası aldım markası wee baby canım onunla yıkadım benim biberonumda cam ama kaynatmadım
pinarkibar minik_koala_ve_annesi merhaba benimde makine de 30 derece yok 40 da yıkamayı düşünüyorum çekme falan olmaz değil mi
minik_koala_ve_annesi pinarkibar canim ben de daha yikamadim ama 40da cekecegini dusunmuyorum ben 40da yikayacagim, tercih size kalmis sizin 30 derece programi yok ise elinizde yikayip makinanin durulama ve sıkma programini kullanabilirsiniz
mirage333 Bukiiiiiiii zaten temiz kiyafetler oldugu icin ben günluk programda 30 derecede 30 dk yıkadım.
_Arslan_ Bukiiiiiiii oda çok kısa oluo ve suyu isitmio bile yıllardır beyaz eşya satış danışmanlığı yapiorm 30_45 dk prigramda 30 derecede yikasan yeterli olur bebek için 15 kısa olur