Arife18 Evinru maşaAllah kuzuma 10 gün olmuş bile😻 düşer yarına felan inşallah durumu nasıl bebişin iyi mi
Arife18 Evinru açılma felan olmasından iyidir valla canm git baktır zaten ağrın sızın acın yoksa kaynamıştır belkide çoktan dikişler
matmazelsu Arife18 Allah sağlıklı uzun ömürler versin,insanın içi açılıyor böyle şeyler okudukça 🥰 Bebeğin kalbindeki parlaklık detaylı ultrasondan sonraki ultrasonlarda da çıktı mı sürekli doğum anına kadar onu merak ettim 😔
Arife18 matmazelsu Amin canımm çok sağol🥰 Evet ultrasonda gözüküyordu ama 30 lu haftalardan sonra kaybolmaya başlamıştı ultrason görüntüsü
Evinru Arife18 biraylik bebek nasıl zormu. İkisaat de bı emzryomuyuz yine ..kendimi uyanyo ben çok zorlnyorum
Arife18 Evinru valla canım sarılık varken felan zor uyandırmak oturup ağlardım uyanmıyo diye. Şimdi de uyusun diye bekliyorum valla 🤦🏻♀️😁 ne kakası bitiyor ne emmesi 😁
Evinru Arife18 ben hep ağlıyorum annm ynmda ama gtck 40dan sonra napcm nasl bakcm agliyom.uynmyo zormla süt mama ..bogznda klyo memede napsam
Arife18 Evinru ben de evimdeyim tek başımayım pazartesi döndüm evime evet zor oluyo tek başına ama çocugun için ayakta durmaya çalısıyosun 😔 doktora gittin mi sarılık için kan testi felan yaptımı