Arife18 Evinru sarılığı atlattık şükür hem mama hem emzirmeyle beraber seninde olmax kuzum merak etme
Arife18 Evinru o bebekle alakalı bi durum bence benimki kendi aldı ağzına ben zorlanmadım ama göğüs yaraları uçları yara oluyo o beni zorluyo
Evinru 1babymom üzülme gayet ii SenndE doğum yaptım ben 5.4 5.93 falandı bizimde .risk diye bişe yokdu sinir diye bı kelimesi duyduğum için takmıştım kafaya
1babymom Evinru inşallah öyle olur bende 32 haftalıgım. Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla büyütün 🤲🏻🥰
Evinru Arife18 açılma nasıl anladinki kaç dikiş sende icde varms benm üç dışarda.. muayenede gel dediler ongune alttanmi bakyo yine ..dikiş aldrma varmi
Arife18 Evinru Sancım vardı alttan en dın bide afedersin tuvalette idrar yaparken yanma hissettim o an anladım zor yürüyüp oturuyodum çok zor 😔 şu an toparladım biraz yanında kalan biri varsa yat dinlen sürekli kaynasın dikişler
Arife18 Evinru alttan bakıyo oda candan can gidiyo benm öyle olmuştu ultrasonla karına da bakmışlardı rahime felan
Arife18 Evinru dikiş aldırma olayı yok yani melek hanımda yoktu senin doktorunda da yoktur kendi kendine düşer ipler evet alttan çatı muaynesi gibi bakıyolar kısa sürüyo yani
Arife18 Evinru Ayın 20 sinde tatlım 1 aylık olunca inşallah göz muaynesi de olucak ama devlete randevu alıcam esenler kadın doğuma
Evinru Arife18 sarilik hafif var kaç saate emziryosn ikisaat gecrmiyorum bide mama kaç defa veryosun canm
Arife18 Evinru valla 2,3 saati geçmirmede sürekli emzirdim günde 2,3 kere mama verdi gecede verdim sonra geçmiştikk şükür sizinde geçer merak etme 😘
Arife18 Evinru Bizde banyo yaptırıyoduk 1 haftada düşmüştü göbeği suyla bi alakası olmuyo bence ucunda mı duruyo bi iki güne düşmesi lazım