Arife18 Evinru ben de evimdeyim tek başımayım pazartesi döndüm evime evet zor oluyo tek başına ama çocugun için ayakta durmaya çalısıyosun 😔 doktora gittin mi sarılık için kan testi felan yaptımı
Evinru Arife18 en son 10 du degeri . bida gitmedim .kntrolm pazartsi gidersem baktirrrim .sizin değer kaç cikmsti
Evinru Arife18 eet Bebelac aldk ilkgunden günde üç dört vryrz.emzryrmda iki üç saate zor uynyo beni zorluyo memede bile gözü kapalı emiyo..
Evinru Arife18 bida baktirdinmi değere sen sarılık icin..sağlık Ocak bakrmi acabaa .Gobekde düşmedi ongunluk oldu ama ..göbek siyah kuru iyice neden düşmedki herşeyi takıyorum
Arife18 Evinru sağlık ocağı bakmıyomuş canım öyle duymuştum ben bagcılar devlete gitmiştik orda değer düşmüş iyi dedi emzirmeye devam et demişti sonra düzeliyo zaten
Arife18 Evinru 1 hafta da düşmüştü göbek bağımız hava alıyomu göbeği hava almasını sağla bi kaç gün daha
Arife18 Evinru yenidoğan olduğu için direk gidiyosun canım 28 gün randevusuz gidebiliyosun çocuk polikinliğine
Evinru Arife18 biz 28ne çocuk poliknk öle randvu aldk baksin dye Bağcılar’da..kalça için gün verr Belkı..goznde kirmzi nokda var onu gstrcem
Evinru Arife18 özelde kalça birinci ay dediler gözde öyle sanırım gozbebeginn yannda kırmızı çizgi gibi bilmiyorum normal doğumda olabilyoms
Arife18 Evinru he normaldir o zaman canım öyle dedilerse bide onu düşünüp üzülme ama gerçi anne olmak herşeye üzülüyosun elde değil
Arife18 Evinru oy maşallah kuzuma ya 🥰 bunlarda büyüyücem tatlı kız olcaklar da biz görcez🤭😁 valla bilmiyom ki ordamı iş başı yapmış melek hanım