Betullyillmazx Oguzhanberraselina balım benim bebeğin kafası 39 a uyumlu doktor ölçüm yapacak 4 temmuzda belli olacak ama mecburi sezaryene hazırla büyük ihtimalle öyle olcaksin dedi.. sen nasıl olcaksin
Tusero 37+5 teyiz şuan cumartesi günü normal mi sezaryen mi olacağı kesinleşecek sezaryen olursa 4 Temmuz gibi normal olursa 14 Temmuz a kadar bekleyeceğiz
ceren_1411 37+6 haftadayım artık doğurmak istiyorum 🥴 Normal doğum olacak o yüzden net bir günümüz yok
Tusero ceren_1411 ne durumdasınız çatı muayenesi oldunuz mu bebek hareketleri Nasıl ağrı kasılma oluyor mu acaba günümüz çok yakınmış
Oguzhanberraselina Tusero benimde yarim var canim bakalim nolcak çatı muanesi bazilari çok kötü diyor bazilari kasmayin acimiyor diyor
selencicek 36+5olduk yirmi bir temmuz görünüyo normal doğum ilk bebegim kırk artı üç te gelmişti umarım çok uzun beklemez
Htc_snn Oguzhanberraselina çok zorlanıyorum ben ya 36+4 olduk nefes almak zor, yürümek zor halbuki kilo problemim yok ama çok zorlanıyorum bebekte sancı gözüktü ama açılmam ve bende sancı yok o yüzden doktor kesin bişey demedi doğum için
Hakanbuse Oguzhanberraselina 35+6 27 temmuz görünüyor ama erken doğum riskim vardı onu atlattık çok şükür ara ara yalanci sancilarim oluyo kasiklarimdan giriyo dogurcam saniyorum o anda
Tusero Oguzhanberraselina kasmadığın zaman bide doktorun nazikse sorun olmuyormuş genelde korktuğum kadar değilmiş diyenler oluyor bende korkuyorum inşallah bende korktuğum kadar değilmiş derim rahat geçer
96esra 37+1 deyiz 18 temmuz doğum zamanım ama doktorum bayramda gelebilir dedi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum 😍
selencicek Yok çatı muayenesinde kendini sıkma stres yapma kısa sürüyü bisey yok doğum sırasında da sürekli bakılacak sanci varken ona gore süreci ılerletıyolar olması gereken bisey gibi düşünün çok takılmayın